Şimdi Ara

İNTERNET HIZIM ÇOK DÜŞÜK!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TTNET zyxel kullanıyorum anlaşma yapmadan önce 25 mb demişlerdi indirme hızım 500 kb yukarı çıkmıyo.
    internet hızlandırıcı veya yeni kampanyalar varsa hatta yeni bir modem kuruluş vs. tavsiye ederseniz sevinirim.

• Modem arayüzünden adsl hat değerlerini bul hat.
  • eyw
  • Hat değerleri görmeden hiç birşey diyemeyiz indirme hızlandırıcı falan hikaye hattına tanımlanan hız neyse onu kullanırsın. Modemle de olacak iş değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende bugün 50mbps hız ve 200gb kota olan ttnet paketine geçtim daha önce 24mbps 35gb akn vardı. fakat 3 saat oldu kullanalı ve hız denemeleri yaptım kiminde 26mbit kiminde 38mbit kiminde 44 mbit kiminde 56 mbit çıktı genel ortalama olarak 38 civarı çıkıyor. Anladığım kadarıyla dalgalı bir grafik çiziyor. torrent indirmeye başladım seed bol olmasına rağmen hız 23kb ye kadar düşüp 1.2MB ı geçmiyor en yüksek. Hayal kırıklığı yarattı açıkçası. Ayrıca tivibu var ve arada mozaiklenmeler başladı. Yorum yapabilir misiniz??

• tekrar merhaba. az önce aklıma roket hizmetini açtığım geldi ve hızımdaki dalgalanmanın bundan kaynaklanacağı düşüncesi sardı. bildiğiniz gibi roket 100 mbps hız sunuyor fakat hattım max 80 destekliyor görünmekte dolayısı ile yine iş başa düştü kendi işini kedin çöz ttnet den hayır yok diyerek roketi iptal ettirmek için ttneti aradım. müş.temsilcisi bunun iptalinin mümkün olmadığını 1 ay boyunca süreceğini ve 1 ay sonunda kendi iptal olacağını söyledi. Israrla roket hizmtinin 24 saat sürdüğünü ve müş. hizmetlerinden iptal olabildiğini söyledim. zorla bir bakalım dedi ve iptal ettim dedi. hiç bir şey demeden teşekkür ederek telefonu kapattım. bilgisayarın başına geçtiğimde hızımın 3 mbite düştüğünü gördüm. Sinirden çıldıracaktım. Modemi kapatıp açtım. gene aynı 3 mbit hız testinde sonuç veriyordu. tekrar umutsuzca müş. hizmetlerini arayarak durumu belirttim. sağolsun bu sefer Türk mantığı kullanan bir temsilci çıktı modemi ve bilgisayarı kapatıp açın dedi. ikisinide kapadım açtım ve ölçüm yapmamı söyledi. ölçüm yaptığımda tivibu açıkken 43mbps tivibu kapalıyken 48 mbps gibi güzel bir sonuç elde ettim. tivibu gözlemim sonucunda ise mozaiklenme, kesinti kalktı. Anlaşılan oki hatta fazla hız yüklemesi yapılınca sapıtma yaşanıyor. benim hattım için 50-60 mbps yeterli 60-80 arası ile riskli olacak bir hız. doğal olarak bakır kablo bu kadar kaldırıyor. fiber hat döşense daha farklı olur tabiki. son olarak işlemlerden sonra aldığım ekran görüntüsünüde ekliyorum. SNR değeride makul seviyeye yükseldi böylece görüldüğü gibi. Umarım birilerinin işine yarar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.