Şimdi Ara

İnternet hızım çok yavaş =(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • AKK'yı aşmamama rağmen internet hızım çok düşük sizce bu normal mi? Bulunduğum yerin altyapısınıda sorgulattım. "Türk telekom adsl internet hizmetindedn faydalanabilirsiniz." yazıyor yani fiber değil bunla da alakalı olabilir m? Önerlilerinizi bekliyorum. Teşekkürler

TTNet tarifem: Ultranet limitsiz 16 Mbps'ye kadar 75 GB AKK. = 54.90 TL
    Bu ay içinde yaptığım indirme: 36.44 GB
    Modemim: Edimax AR-7284WnA 150Mbps DSL2/2+ Modem Router
     İnternet hızım çok yavaş =(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forumcu89 -- 11 Haziran 2016; 21:58:41 >

• Modem arayüzüne giriş yapıp adsl hat değerlerini bulup atın ona göre yorumda bulanayım.
  •  İnternet hızım çok yavaş =(
    buyrun bu şekilde...
  • Kablonda ek filan vs birşey varmı ? varsa kontrol edin en son arıza kaydı bırakın bir baksınlar hat iyi değil.

aşağıdan modeme gelen kabloda iki ek bağlantı var. Arıza kaydını bırakiyim teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forumcu89 -- 11 Haziran 2016; 23:36:52 >
  • Sağlıklı bir ek değil ekip geldimi yanına inin bilgi alırsın ölçüm yapar onlar duruma göre kabloya el atarsın.
    Dün hizmet merkezini aramıştım bugun düzeltmişler. Testi bu saatlerde yaptım akşam saatlerinde belki daha iyi verim alabilirim.
    Sizce yine 16 mbpsye göre yavaşlık söz konusu mudur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forumcu89 -- 13 Haziran 2016; 12:48:30 >
  • 16mbite kadar dedikleri için bu hız yine fena değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.