Şimdi Ara

İnternet Hızım Hakkında Soru ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben Opera kullanıcısıyım ve fibernetim var operada indirme hızım düşük normal hızımı ölçtüğümde 21 mbps indirme hızım var ama operadan dosya indiriyorken 1mbps yi geçmiyor normal sitelere giriş falan çok hızlı çok iyi indirmede sorun yaşıyorum yardımcı olursanız sevinirim .

• Upload hızı farklıdır..Dowloand hızının iyi olabilir ama upload hızınız (Yani yükleme hızınız 2 mbit geçmez) maalesef böyle :) İDM + PREMİUM İLE indirmeniz lazım..Diğer türlü bizde aynı sıkıntıyı çekiyoruz.
  • YOURMOVE kullanıcısına yanıt
    teşekkürler başkan
  • Atakan Arabul A kullanıcısına yanıt
    Idm kullan hız sınırlama yapma internetim 24 mbps ye kadar ama ıdm le 30 da indiriyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Idm dediğiniz olay nedir bilmiyorumda pek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atakan Arabul A kullanıcısına yanıt
    internet dowland manager açlımıdır. programın amacı internetteki herşeyi indirme aslında bunu kurun sonrasında internet explorer la eşleşicek zaten otamatik olarak diğer ataryıcılarla ilişikisini kesin sonrasında indirmek istediğiniz video, müzik, fotoğtaf, .rar vs. her türlü dosyayı hız sınırlaması yapmadığınız sürece tüm hızınızı kullanrak indirir hatta benim hız 24 mbps ye kadar ama ıdm 30 mbps de indirme yapıyo. Ancak turbobit gibi paralı indirme sitelerinde yine hız sınırlamasına uyuyo. bir de bi tafsiye veriyim kurduktan daha sonra yeni sürüm güncellemeleri gelirse sakın güncelleme crack gider ve bi daha yapması zor olur daha önce başıma geldi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fiber internet Hakkında
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.