Şimdi Ara

TürkNet'le İlgili Sorum. (Aynı Evde 2 İnternet)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar kolay gelsin, ben hali hazırda Turktelekom müşterisiyim lakin evime 2. bir interneti bağlatmam gerekli. TürkNet’e başvuru sırasında internetim var olarak mı ilerlemem gerekli yoksa yok olarak mı ilerlemem gerekli?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrytekGame -- 24 Haziran 2020; 22:3:53 >

• Şöyle bir şey yapabilir miyim? Evde tek hat varsa. Türknet aboneliği açtırıp aynı hat üzerinden sadece modemden kullanıcı adı şifre değiştirerek ikisinide istediğim zaman kullanabilir miyim?
  • CrytekGame kullanıcısına yanıt
    Neden 2 internet istiyorsunuz?Bir adrese sadece bir başvuru kabul ediliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigcrysis93

Neden 2 internet istiyorsunuz?Bir adrese sadece bir başvuru kabul ediliyor.
    Bir tane Turktelekom hattım var, bi tanede işim için gerekli olan Türknet bağlatmayı düşünüyorum.
  • Merhaba, aynı iç kapı numarasına ikinci hizmet verilmemektedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba, aynı iç kapı numarasına ikinci hizmet verilmemektedir.
    Türknet, olay yanlış anlaşılmış olabilir. Ben türktelekom kullanıyorum şuan ve aynı zamanda Türknet’te kullanmak istiyorum. Türknet’e de başvursam internetim aktif olmaz mı vermiyor musunuz?

Özetle: Türktelekom’u kapatmayıp, aynı zamanda türknet aboneside olmak istiyorum aynı evden.
    Düzgün okursan iç kapı yazmış firma yani aynı apartmanda sadece bir kapıya bir internet veriliyor diyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tek hat, 2 modem; aynı anda
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Evinize regletten iki hat ( 2 tane ikişerli kablo) geliyorsa her türlü bağlanır hocam ben türk telekom ve netgalaksi bağlattım geçen ay bulunduğum yerde sadece adsl olduğu için, sorunsuz kullanıyorum ikisini de. Bina 3 daire olduğu için reglette daha 10 regletten 2 şer tane dairelere dağıtılmış,4 tane daha boş hat var istersem onları bile kullandırma imkanları var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigcrysis93

Düzgün okursan iç kapı yazmış firma yani aynı apartmanda sadece bir kapıya bir internet veriliyor diyor.
    boğğğseeen. Senin kilon kaça ya? Bir üstteki üyeninde söylediği gibi ikişerli kablodan telekom fazladan bıraktıysa farklı bir internet hattıda eve çekilebiliyor diye biliyorum. Biraz araştırıp gel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadir.

Evinize regletten iki hat ( 2 tane ikişerli kablo) geliyorsa her türlü bağlanır hocam ben türk telekom ve netgalaksi bağlattım geçen ay bulunduğum yerde sadece adsl olduğu için, sorunsuz kullanıyorum ikisini de. Bina 3 daire olduğu için reglette daha 10 regletten 2 şer tane dairelere dağıtılmış,4 tane daha boş hat var istersem onları bile kullandırma imkanları var.
    İşte bundan bahsediyorum tam olarak.
    Neyse sana kolay gelsin kimseye yardım yaranmıyor.Helede o kişiden fazla biliyorsan.
  • Ben bir kaç sene önce Türktelekom hattımı kapatmadan Türknet'i denemek için yeni abonelik olarak başvurdum. Kullanma kararı aldığımda Telekomu iptal ettirdim. Benim avantajım ankastreden daireye kadar cat6 kablo çekili ve diğer uçlar boştu. Benim zamanımda telekom etiketleyip gidiyordu, kabloyu kendim ankastreye çakmıştım.
  • 2. hat alınabilir yer varsa. Bende almıştım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yeni müşteri gibi davranıcaksınız hiç hattınız yokmuş gibi daha önce türk telekom kullanırken 2.hat olarak türkneti denemek için bağlattım hiç bir sorun yaşamadım aynı daireye boş port varsa sorunsuz bağlarlar aldıkları paraya bakıyorlar bağlayıp geçer türk telekom çalışanları aynı dairesine bakmaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.