Şimdi Ara

İnternet hızımı 8den 16ya yükselttim kopmalar yaşıyorum!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar internet hızımı 8 mbpsden 16 mbpsye yükselttirdim ilk bir hafta sorunsuz kullandım sonrasında sürekli kopmalar başladı modemim TP-LINK TD-W8151N 150Mbps idi türk telekoma arza kaydı açtırdım ertesi gün geldiler modemimde arıza olduğunu söylediler bende bugun arkadaşımdan farklı bir modem istedim oda TP-LINK TD-W8951ND modeli bütün gün sıkıntısız kullandım akşam olduğunda çokta olmasa kesintiler yine başladı sizce sıkıntı modemimdemidir yeni modem alsam düzelirmi yoksa hattamıdır ? Yardımcı oluraanız sevinirim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Modem arayüzüne girip hat değerlerini bulup at.
  • İnternet hızımı 8den 16ya yükselttim kopmalar yaşıyorum! istediğiniz bu galiba kendi modemimin ki bu

• quote:

Orijinalden alıntı: AMC

Modem arayüzüne girip hat değerlerini bulup at.
    .

• Yes1408 Y kullanıcısına yanıt
    vdsl de 100 MBps alır
  • quote:

Orijinalden alıntı: smart0201

vdsl de 100 MBps alır
    Pek internet terimlerinden anlamıyorumda anlamadım ne yapmam lazım

Şuan 12 MBps sabitleme yapmış ADSL ile en fazla 16 MBps alırsınız vdsl de 100 MBps'ye kadar yolu var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İnternet hızım düştü
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Şuan 12 MBps sabitleme yapmış ADSL ile en fazla 16 MBps alırsınız vdsl de 100 MBps'ye kadar yolu var
    Vdsl içeren bi modem mi almam gerekli yani ?

Modem vdsl uyumlu değilse evet yeni modem lazım tarife değiştirmeniz lazım boşta vdsl port olması
  • quote:

Modem vdsl uyumlu değilse evet yeni modem lazım tarife değiştirmeniz lazım boşta vdsl port olması
    Vdsl destekli değil sanırsam tarifeyede 2 yıl tahüt yaptılar değişeceklerini pek sanmıyorum bu kesintilere çözüm olacaksa hemen alırım

• .

• Hat değerlerin fena değil normal şartlar altında kopma yaşatmaması lazım hızınıda zaten 12 mbite düşürmüşler ben senin yerinde olsam adsl ile uğraşmam vdsl 24 mbitlik pakete geçerim bütçen uygunsa 50-75 mbit arası kullanabilirsin modem vdsl uyumlu değil vdsl modemle değişmen gerekir 2.elde iş görür ha yok bütçem yok dersen iç tesisatı kontrol etmeniz gerekir muhtemelen bi noktada problem vardır paralel hat varsa onuda iptal edin.
  • quote:

Hat değerlerin fena değil normal şartlar altında kopma yaşatmaması lazım hızınıda zaten 12 mbite düşürmüşler ben senin yerinde olsam adsl ile uğraşmam vdsl 24 mbitlik pakete geçerim bütçen uygunsa 50-75 mbit arası kullanabilirsin modem vdsl uyumlu değil vdsl modemle değişmen gerekir 2.elde iş görür ha yok bütçem yok dersen iç tesisatı kontrol etmeniz gerekir muhtemelen bi noktada problem vardır paralel hat varsa onuda iptal edin.
    Şuan hiçbir tarife değişikliği yapmadan vdsl içeren bi modem alsam sorun ortadan kalkar mı Türk telekomdan gelen yetkili hatta sıkıntı olmadığını söyledi modeminizde sıkıntu var dedi evde ev telefonuda yok sprıntter falanda takılı değil direk modeme bağlı kablo

• Devam eder arızayı bulamadıklarında suçu modeme atarlar.
  • quote:

Devam eder arızayı bulamadıklarında suçu modeme atarlar.
    Okuduğum yorumlara göredw arızayı bulmak için hiçbirşey yapmıyorlarmış galiba pek anlamadığımdan dolayı sordum teşekkür ederim hozımın eski haline dönmesini talep edicem sıkıntısız kullanıyordum hiç değilse

Zaten 16 MBps ile 24 MBps arasinda fark yok ki
    16 MBps 85 TL
    24 MBps 100 TL derler

• .

• 16 mb adsl 2 gayet yeterli bir hızdır...full hd videoları hiç takılmadan rahat seyredebiliyorsun...speedtest.net sitesinden bir hız testi yap indirme ve yükleme değerlerine bakıver...değerler iyiyse vdsl ye geçmeni önermem...

Kullandığın modemin arızalı olma durumu yüksek zira içindeki kondansatörler zamanla bozuluyor...o yüzden arkadaşından aldığın da muhtemelen eski olduğundan problem var...öncelikle modemi resetle tekrar şifre gir dene...olmadıysa başka bir modemle dene...yani demem o ki modem konusunu arıza var mı yok mu tam olarak belirle...
  • Benim hat zayıflamam 31 sizle aynı hızı alıyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.