Merhaba arkadaşlar, geçen sene Türk Telekom fiber altyapısı olan 100 mbps ve altı bütün abonelerin download ve upload hızlarını 15 gün süreyle 200 mbps e çıkarmıştı. Yine böyle bir kampanya gelir mi sizce? |
İnternet hızlarının artışı
-
-
O zaman 100 Mbps üstü paketler yeni geldiği için hem tanıtım hem de deneyimleme amaçlı yapılmıştı bu sene sanmıyorum böyle bir şey yapacaklarını.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi davidoff26 -- 6 Haziran 2023; 0:35:49 > -
100 üzeri paketler ilk defa geldiği için yapılan bir reklamdı. İnsanlar Fiber kullandığını anlasın yüksek pakete geçsin diye. Bir daha zor.
-
Evet ben yüz megabit paketindeyim mesela, benimkisi de yükselmişti. Ancak o tanıtım amaçlıydı yüz ve üzeri hızları göstermek adına. Daha da olur mu bilmem. Olursa deneyimlemek isteriz tabi.
-
Aynen aslında arada yapsalar beğenirsem 200 almak istiyorum
-
Ben de bin megabiti denemek isterdim hocam ama onu vermiyorlar denemelik.
-
Evet keşke yapsalar 😊
-
1000 mbps geçip geri eski pakettinize dönersiniz ?
-
Aşağı yönlü geçişe izin vermiyorlar yoksa taahhüt bozuluyor
-
düşük paket ile başlayıp yuksek paketlere geçiş ilk paketinize dönebilirsiniz
-
Nasıl hocam üst hız alıp geri dönebilir miyiz, taahhüt bozulmaz mı
-
hayır ilk tarifeye dönebilirsin istersen müşteri hzimetlerine sor ben 100 mbps geçerdim sonra arada tekrar 24 mbps düşürürdüm
-
Anladım hocam teşekkür ederim
-
Benim içerisinde olduğum kampanyada en yüksek sunulan hız 100 megabit. Yüz ve üzeri hızlar için taahhüt/kampanya değiştirmem gerekiyor.
-
yanlış anlamayın 1000 mbps atlyapı olsa parasal sıkıntım yoksa 1000 mbps alırım
Benzer içerikler
- eve fiber kablo çektirme ücreti
- hipernet nedir
- türk telekom hız yükseltme taahhüt bitmeden
- türk telekom dış hat telefon kablosu
- paket kaybı testi
- mobil veri çekmiyor
- 24 ay taahhütlü internet cayma bedeli
- türk telekom ev interneti fiyatları 2024
- türk telekom port açma ücreti
- kapanan hat nasıl açılır
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X