Şimdi Ara

İnternet iptali

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sene evde kalıyordum ama işler biraz değişti yurda geçmem gerekti ve interneti iptal etmem gerekli. Hiçbir şey ödemeden nasıl iptal ettirebilirim interneti. Direk başvuru yapsam iptal ederler mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek suçu kopya çekmek -- 23 Ağustos 2017; 20:54:38 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Edersin ama taahhütun varsa 1000 lira isterler duruma göre. Bir öğren ne kadar cayma bedeli alacaklar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aboneler, taahhütlerini sonlandığı ay itibarı ile;
    — almış oldukları indirimlerin toplam bedelleri,
    — kalan ayların toplam bedelleri
    seçeneklerinden hangisi abone açısından daha avantajlı ise yalnızca bu tutardan sorumlu tutulabilecektir.

Ya aldığın indirimleri ödersin ya da taahhütün bitişine az kaldıysa kalan ayların bedelini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonholigan -- 23 Ağustos 2017; 21:28:28 >
  • İkametini yurda aldır, sadece cihazların kalan taksitleriyle yırtarsın

Bunu da ödemek istemiyorsan aboneliği başkasına devretmen lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Boone -- 23 Ağustos 2017; 21:35:26 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bildiğim kadarıyla ikamet ettiğin yere hizmet veremiyorlarsa bedava iptal ediyorlar. Bunu yurt içinde yapabilir miyiz sonuçta yurda internet veremezler. Daha önce iptal için sorduğumda 1000 tl istediler. Cihaz parası ise o kadar dert değil 1000 TL vermiyim yeter. İsterseler cihazları da veririm yani amacım en az zararla atlatmak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ikametini altyapısı olmayan bir yere aldırman lazım. oraya nakil isteği yaptırdığında altyapı olmadığından cezai işlemsiz sözleşmenizi fesih ediyorlar.
  • Benim ikametgahım köydeki evimizde ve buraya tek hizmet ttnetten geliyor ben gidip buraya taşınıyorum siz interneti iptal edin desem ücretsiz iptal ederler mi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Üyelik iptali
    5 yıl önce açıldı
    Vodafone Net TAAHHÜT İPTALİ
    geçen yıl açıldı
    Yeni abonelik iptali
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Orda altyapi yoksa nakil talebinde bulunun onlar size altyapı olmadığıni söylerler ne yapacağım o zaman ben diyin kendileri cezai işlem olmadan hattinizi kapatalim derler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.