Şimdi Ara

İnternet kafe açtık. Önerileriniz? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
201
Cevap
5
Favori
21.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam öncelikle bir 10 masalık sadece bayanların oturabildiği bir bayan bölümü şart...ardıdan pc ler çok güncel olmalı...yüklenebiliyorsa orjinal bf3 yüklenmeli...her türlü ücretsiz online oyun yüklü olmalı...aslına bakarsanız pc de ne kadar çok oyun olursa o kadar ilgi çeker... mesela adam 1 saat 3 dakika oturmuşsa o 3 dakikanın şarap alınmamali

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Musculation

quote:

Orijinalden alıntı: ozanozsavas

biraz hort olacak ama ; kafe ne durumda hocam

bak ne hale getirdin 1 senelik konuyu.. millet acilis tarihine bakmadan mesaj atmaya basladi bile bir kac sayfa daha mesaj atan olur

aradan nerdeyse 1 sene geçmiş hocam. belki taze kan lazımdır
  • Kinayt gb var mi? Ah eski gunler bee..

• quote:

biraz hort olacak ama ; kafe ne durumda hocam

Konuları hortlatırken eğleniyor musun?
  • Do not trust Shephard!(Modern Warfare 2'den bilenler bilir.) Yaz duvara büyük puntolarla(oyuncu bölümüne,yalnız a4'e değil yapışkanlı olarak) ve mesela duvarın önündeki(artık sırtımı duvara gelir yüzümü bilmiyorum, anlamadıysan çizebilirim) masaya ok çıkar ve "This guys name is Shephard" gibi esprili şeyler yap sırf böyle şeyler için gelen olur.

Yine aynı şekilde büyük boy bir karakteri elinde bıçakla arkadan yaklaşıyormuş şeklinde oyuncunun arkasına yapıştırabilirsin.

MP5, M4A1, AK-47 gibi silahlar alıp(oyuncak tabi ki) duvara monte edebilirsin.

Eğer bulabilirsen, tavana iple bağlayacağın bi kaç action figürle asker indiriyormuş gibi bi şekilde olabilir, parayı oyunculardan kazanacaksın, görsellik önemli.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jadame

Ben sana çok güzel bir öneri sunayım.Şahsen sen elemanlar haricinde gelen kişilerle arkadaş ol.Neler istiyorlar sor, turnuvaysa turnuva oyunsa oyun.Sıkılmadan isteklerine cevap ver.Sen çok ilgili oldukça emin ol reklamın artacak 1 kişi 15 kişi getirecek.Şu kafe varya böyle böyle iyi diyecekler ve masaların ful çekecek.Tekrar söylüyorum ilgiyi elemanlarına bırakma.

bu çok doğru..

• quote:

Orijinalden alıntı: dasdacik

quote:

Orijinalden alıntı: bilm-i yorum

10 yaş altı almayın bence de.
    Temizlik çok önemli ortam kullanım alanı yerlerde.
    Masalara oyun ekipmanları dizmeye çalışın.F/P olarak A4 X7 mouselar ve klavyeler iyi olur.
    Sanırım daha çok oyuncular için açtınız.Bu sebeple oyun eksiğiniz olmasın.
    Yiyecek içecek sağlarsanız mükemmel olur.
    Turnuva düzenlemek artık çok özel bişey değil önemli olan bu işi iyi yapmak.
    DOTA oyuncusunu bağlarsanız kolay kolay vazgeçmezler sizin de işiniz her daim olur.
    Dekorasyon olarak duvarlara çerçeveli posterler eklenebilir eğer yoksa.Çerçevesiz asmayın bence çok kalitesiz gösterir.

Bu yorum Ankara/Meram Cafe baz alınarak atılmıştır.

sen direk meram ı anlatmışsın zaten meram dota cafedir fakat iyi bilen oyuncu olmadığından gitmiyorum eurobattle gibi bi yerde zaten ne kadar iyi oyuncu olabilirki

Ayrıca 2001 den beri gittiğim bir internet cafe var yukarda dedikleriniz yok ne yemek miş felan telefondan yemek söyleriz ona bile para alır para göz adamdır ama arkadaş ortamı sağlam olduğundan gidilir kısaca oraya gelen kişiler kaliteli olursa bilindik kişiler (counter oynuyan gereksiz insanlar değil) o zaman ilgiyi üzerinize alırsınız biz gideriz gece 11 de olsa ses çıkartarak (öküzleşmiyoruz bakın ses çıkartarak sadece) dotamızı atarız her daim kadro bulunur cafede sabahlarıda wolf team oynuyan çocuklar olur biz akşama doğru gideriz ve hepimizin evinde sağlam bilgisayarlar var ama ordaki ortama değişmezsiniz yani demek istediğim ağzın iş yapsın hocam ve üniversitelilerle felan kanka ol yukarda meram dediğim yerd 300-500 masa var ve adamlar her gelen üniversiteli ile kankalar

counter oynayan gereksiz insan mı oluyor? Senin öküzleşmeye ihtiyacın yok ki..

• orjinal oyun alın pcler için. Steamin internetkafe sistemi vardı indirimde alın 8tane left 4 dead 4 tane bf3 4tane mw3 hepsini farklı makinelere kurun oynasın millet multiplayerin keyfine baksın

• ekran kartını iyi koy.başka bir şey istemem.

• Format atmak beleş yaz tüm şehir toplanır.

• Blacklight kullan süper olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: ne bilim ben ya adamı

quote:

Orijinalden alıntı: dasdacik

quote:

Masalara oyun ekipmanları dizmeye çalışın.F/P olarak A4 X7 mouselar ve klavyeler iyi olur.
    DOTA oyuncusunu bağlarsanız kolay kolay vazgeçmezler sizin de işiniz her daim olur.
    Dekorasyon olarak duvarlara çerçeveli posterler eklenebilir eğer yoksa.Çerçevesiz asmayın bence çok kalitesiz gösterir.

sen direk meram ı anlatmışsın zaten meram dota cafedir fakat iyi bilen oyuncu olmadığından gitmiyorum eurobattle gibi bi yerde zaten ne kadar iyi oyuncu olabilirki

Ayrıca 2001 den beri gittiğim bir internet cafe var yukarda dedikleriniz yok ne yemek miş felan telefondan yemek söyleriz ona bile para alır para göz adamdır ama arkadaş ortamı sağlam olduğundan gidilir kısaca oraya gelen kişiler kaliteli olursa bilindik kişiler (counter oynuyan gereksiz insanlar değil) o zaman ilgiyi üzerinize alırsınız biz gideriz gece 11 de olsa ses çıkartarak (öküzleşmiyoruz bakın ses çıkartarak sadece) dotamızı atarız her daim kadro bulunur cafede sabahlarıda wolf team oynuyan çocuklar olur biz akşama doğru gideriz ve hepimizin evinde sağlam bilgisayarlar var ama ordaki ortama değişmezsiniz yani demek istediğim ağzın iş yapsın hocam ve üniversitelilerle felan kanka ol yukarda meram dediğim yerd 300-500 masa var ve adamlar her gelen üniversiteli ile kankalar

counter oynayan gereksiz insan mı oluyor? Senin öküzleşmeye ihtiyacın yok ki..

+1 şu yaşıma geldim hala oynarım ve çok sağlam arkadaşlar tanıdım bu oyun sayesinde

• internetten oyun indir millete sat dvd si 5 lira
  • hizmet sektöründe güleryüz herşeydir dostum. müşterileri adam yerine koyup el üstünde tutarsanız, sizi de kimse tutamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahassür

Merhabalar... İstanbul / Sancaktepe'de 45 bilgisayarlı bir internet kafe açtık. Merkezi bir yerdeyiz; ancak potansiyele göre gereğinden fazla internet kafe var. O nedenle bölgede fark yaratmak istiyoruz. Mesela her müşteriye çay ikram ediyoruz. Üyelik sistemimiz zaten vardı. Ancak biz biraz daha geliştirdik. Kan bankası olarak da kullanmayı düşünüyoruz o sistemi. Üyeler kaydolurken kan gruplarını da söylüyorlar. Ayrıca ilerleyen günlerde Counter gibi çoklu oyun turnuvaları da yapacağız. Personelimizde de sıkıntı yok, güleryüzlü bir kadro kurduk :)

Başka neler yapabiliriz? Gittiğiniz kafelerde ne ilginizi çeker, neler hoşunuza gider? Neler olsun istersiniz, neler olmasın istersiniz?

Teşekkürler...

Hala cafe açıksa adres ver belki bi uğrarım. Pek etrafta kaliteli bi cafe göremedim buralarda hep sokak arası cafeler var. Bi tek taşdelen tarafında takış cafe var (evet evet yanlış okumadınız takış cafe ) Orayada zaten adı yüzünden pek uğramıyorum..

• çok oyunculu oynanabilen oyunlar yüklemenizi tavsiye ederim ayrıca mesala lord of th rings 2 böyle oyunlar yüklendiği zaman arkadaşlarıyla birlikte maç yapmaya gelenler çok oluyor ama yanlış yükleme sebebiyle oyunun ortasında oyun bozulursa bir daha asla o kafeye gitmiyorlar ayrıca loca gibi ayrı bölümlerde yapabilirsin grupca oynamak için falan
  • Kardesim oncelikle saglam pc saglam mause saglam klavye lazim. daha sonra call of duty mw3 bf3 gibi oyunlar orjinal olsun online oynayabilsin insanlar. bide kucuk bir kisma ps3 bolumu koy 10 tane ps3 at pes fifa falan koy mac yapsin millet. Gercekten kaliteli iseniz fiyatlari pahali tut her kro giremesin reklamini iyi yaparsan cok iyi kazanc saglarsin

• Sigara içiyo musun bilmiyorum ama içiyorsan kesinlikle internet cafe içerisinde içme.

sigara satın almak isteyen olursa dal hesabı bazen sat bazen ikram et ama içerde içirme kesinlikle.
  • quote:

DOTA oyuncusu kısmına bende katılıyorum. Her hafta bir dota turnuvası yapılabilir bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: Leopard26

ferah olacak, pis olmamalı,
    ha birde mümkünse metin2 yüklemeyin

Metin 2 olmasın bence de Sonucta çocuk oyunu ve bir anda çocuk dolar netin
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.