Şimdi Ara

İnternet kafe açtık. Önerileriniz? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
201
Cevap
5
Favori
21.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: çay

deep freeze kur bence

aynştayn vaz hiyır
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2112

Dota yukleyin. Dotacilari cekerseniz zaten baska musteriye ihtiyaciniz kalmaz. Ankara meram var mesela dedigim gibi orasi

Aynen. Liseden çıkar meramda dota oynardık saatlerce sıra olurdu cuma günleri.
  • Öncelikle hayırlı olsun bol kazançlar... İnt. Cafe kullandığım bir yer değil o yüzden yorum yapamıyorum...
    Benim bir arkadaşım vardı abisi ile beraber işletiyordu cafeyi.Genelde abisi bulunuyordu bizim okul olduğundan dolayı arkadaşım da internet sitesi hazırlıyordu ama her türlü siteyi hazırlıyordu. Yani en küçük esnaftan tamamen prof. kurumlara kadar... Fiyatlar 100 TL gibi bir rakamdan başlıyordu... En başta bütün komşu dükkanların hepsinin web sitesini hazırladı daha sonra daha büyük kurumlara abisi ile beraber yöneldiler... Sonra kafeyi kapattılar... Ciddi gelirler elde ettiklerini biliyorum... Bir tavsiye, araştırmanızı öneririm...
  • interner cafenin resimlerini çekip ilk mesaja koyarsan daha sağlıklı fikirler gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: faruk_17

quote:

Orijinalden alıntı: Mrbaron

abi ana pcye hödük kro bi adam dikmeyin yeter

aynen aynen
  • SS isterik
  • Valla biz sırf tanıdık yer diye lisede dandik bi internet kafeye giderdik. 14 kişi sanki public servermışçasına COD 4 oynardık :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Deadmau5-

quote:

Orijinalden alıntı: faruk_17

quote:

Orijinalden alıntı: -Deadmau5-

İnternet kafede olan en mükemmel yazılım. Sırf bunun için aylardır oraya gidiyordum.

İnternet kafe açtık. Önerileriniz?

Hocam bu hangi yazılım. Bilgisi olan var mı. Harika görünüyor.

Toxa System bunu yapan Serkan Toksa diye bilgisayarcı internette hiç bulamadım bu programı. Ancak kendi sitesinden iletişime geçerek konuşabilirsin

Teşekkürler...

• Ben ilk sigara kokusuna bakıyorum. İçerde icirme sakın.
    Bir de turkce müzik çalmayın!! Hatta mümkünse hiç ses olmasın. 18 yas altını sokmayın. Wc olmasın. Kokuyor hep.
  • Bizim oynadıgımız oyunlar belli nedense red alert 2 , cs , nfs 2 bu tür oyunları oynuyoruz multiplayer mesela yarış oyunlarının içine %100 save dosyalarını koymalısın lazım oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: vahocan

Izmirde mükemmel otesi bir Internet kafe vardi.
    Çok mükemmel para kazanıyordu ve kazanmayada devam ediyor.

20 Tane bilgisayarlari var ve hepsine tek tek orjinal adam yüklüyordu adam.
    Bütün Bilgisayarlarinda Battlefield Bad Company 2 ve Crysis 2 orjinal yüklü.
    Klavye vb gerçekten kaliteli ve ucuz seçimler yapmış.
    Korsan olarak multiplayer oynanabilen call of duty modern warfare 2 ve black ops gibi bütün oyunları korsan olarak multiplayer oynayabiliyorsunuz.
    Kendisine olan sonsuz güvenimden dolayı bilgisayarimi kendisine toplatmistim.
    6 Yıl önce topladı ve hala bana black ops orta grafiklerde oynatıyor kendisine teşekkürler

izmirde nerde???

• Yukarda Zaten Size Çok İyi Tavsiyeler Gelmiş.Benim Ekleyeceğim 2 Şey Var.Birincisi Usb,Cd,Dvd Gibi Şeyler İçin Koruma Yapın.Yoksa Kullandıgınız Orjınal veya Yenı Oyunların Degerı Kalmaz.İkincisi Sadece İnternet Kafe Olmayın.Online Oyunların Satışları Vardır Mesala Oyundan Bir Şey Almak Icın Para Harcanması Gereken Oyunlar Vardır.Bunların En Basında Metın2 Gelır.Metın2 veya Sağlam Bir Online Oyunun Bayisi Olun.O Online Oyundan veya Metin2den aynlayan İyi Bir Eleman Bulursan veya Sen Anlıyorsan Geri Dönüşü Olur.5€ Alıp 8€ Satarsın En Düşük.Fakat Etrafında Arastır Baska bayii Var Mı Diye.
  • Hocam benim bir internet kafede aradığım özellikleri söylüyorum.

Bir kere bilgisayarın ekipmanları kalite ve rahat olacak.Klavye mouse kulaklık oyun için tasarlanmış olacak.İkincisi monitörlerin büyüklüğü en az 19" hatta 22" olan yerler var çok sarıyor oyun oynamak.Üçüncüsü ortamın ışıklandırması.Loş ledlerle aydınlatılmış mavi ışık olabilir.Havalandırma olacak, klima şart.Yeni çıkan oyunlar yüklü olacak ve kalıplaşmış olan cs dota vb. gibileri de olmalı.Öyle olduktan sonra saatini de 1.25 yaparsın can kurban.Böyle bir internet kafeye sabahtan girerim akşamdan çıkarım.Bir de afedersiniz bazıları p.c oluyor giriyorsun kafeye abi 4 masa aç bize adam seni bi tarafına takmıyor.Artist artist hareketleri oluyor.Ulan ben senin müşterinim orda her şeyden önemli konumda ben olmalıyım.Bu yüzden müşteriye değer vermelisin müşteri kendini değerli hissetmeli.Umarım işlerin iyi gider haydi kolay gelsin.

• bilgisayarların çok güzel olması lazım gta 4 felan birde left4dead varsa tutar keşke ps kafe açsaydınız
  • Bence elle tutulup yenilen yağlı yiyeceklerden satma. Satacaksan bile temizlemelisin. Gittiğim kafede ilk olarak mouse ve klavyeye dikkat ederim genelde yağlı olur bildiğin yağ dökmüş gibi. bunun nedenide patates ekmek ve tost satmasından dolayı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vahocan

Izmirde mükemmel otesi bir Internet kafe vardi.
    Çok mükemmel para kazanıyordu ve kazanmayada devam ediyor.

20 Tane bilgisayarlari var ve hepsine tek tek orjinal adam yüklüyordu adam.
    Bütün Bilgisayarlarinda Battlefield Bad Company 2 ve Crysis 2 orjinal yüklü.
    Klavye vb gerçekten kaliteli ve ucuz seçimler yapmış.
    Korsan olarak multiplayer oynanabilen call of duty modern warfare 2 ve black ops gibi bütün oyunları korsan olarak multiplayer oynayabiliyorsunuz.
    Kendisine olan sonsuz güvenimden dolayı bilgisayarimi kendisine toplatmistim.
    6 Yıl önce topladı ve hala bana black ops orta grafiklerde oynatıyor kendisine teşekkürler

Nerede bu kafe?

• biraz hort olacak ama ; kafe ne durumda hocam
  • Şu sıralar pek bir meşhur, LoL turnuvaları yapın girişi ücretli yapıp kazanan gruba ödül verin.
  • ferah olacak, pis olmamalı,
    ha birde mümkünse metin2 yüklemeyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sıra olan onlıne tutulan oyunları yukle ve girişe as . LoL falan bunları valla ben kadıköydeyım adam 3-4 katlı mekan yapmış ekranlar falan ortam super sende öyle yap hemde ındırımlı fiyatlar yap mesela 4 saat 5 lira yap böyle böyle birde müşteri müşteriyi getirir bunada dıkkat et
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.