Şimdi Ara

İnternet kafe açtık. Önerileriniz? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
201
Cevap
5
Favori
21.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim için en önemli etkenlerden birin koku.İçeriyi iyi havalandır ter kokusu sarmasın ortalığı.
    Ve bence nasıl yaparsın nasıl bir çözüm bulursun bilmiyorum ama ben mesela nette dolaşırken veya oyun oynarkan sağ,sol masadakilerin veya arkamdan geçen birinin benim monitöre bakmasına uyuz olurum.
  • Ayrıca film dizi falan da koy. Eğer izlerlerse neredeyse korsan filmcilerden daha fazla kazanırsın

Saatlik ücret 1,5 TL diyelim (izmirde öyle) 2,5 saatlik bir film izler adam 3,75 TL eder bu da.

(not: pek izleyenini görmedim ama arşivin varsa koymanı öneririm)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahassür

İlginiz ve önerileriniz için çok teşekkür ederim.
    Hâlâ bekliyorum tabii önerilerinizi de, bir kaç cevap vermek istiyorum.

* 13 yaş altı kesinlikle almıyoruz. (Yalnızca ebeveyni yanındaysa girebiliyor)
    * Bayan müşteriler için 3 masayı ayrı rahat bir köşeye aldık.
    * Her türlü sıcak/soğuk içecek ve yiyecek hizmetimiz var.
    * Klimamız, akvaryumumuz, tablo ve çiçeklerimiz var.
    * Dizi, film, müzik ve fotoğraf albümlerimiz her bilgisayarda mevcuttur ve sürekli güncellenecek.
    * Ayrıca kafemizi iki bölme şeklinde yaptık. Bir tarafta oyun oynayanlar yer alacak, diğer tarafta internette gezinmek isteyenler... Oyun oynayanların gürültüsü diğerlerini rahatsız edemeyecek.

DOTA dediğiniz nedir?

PLAYSTATİON 3 SALONU DA AÇACAĞIZ ÇOK YAKIN ZAMAN İÇİNDE. ONUN İÇİN DE AYRI BAŞLIK AÇMAYI DÜŞÜNÜYORDUM AMA MADEM BURADAN ÇOK YARATICI FİKİRLERİNİZİN OLDUĞUNU SÖYLEDİNİZ, BURAYA YAZARSANIZ ONLARI DA MEMNUNİYETLE UYGULAMAYA ÇALIŞACAĞIM.

HER BİR ÖNERİYİ ÇOK ÖNEMSİYOR VE DEĞERLENDİRMEYE ALIYORUM. AMA BENİM DH'DEN BEKLEDİĞİM, FARKLI, ALIŞILAGELMİŞİN DIŞINDA BİR ŞEY ÜRETMESİ... HİÇ BİR KAFEDE OLMAYAN, YA DA ÇOK AZ KAFEDE OLAN ETKİNLİKLER, GÖRSELLER VS...

dostum siz çok fark yaratmışsınız ve her şey çok iyi görünüyor ancak size bir önerim var hatta yukarda bir arkadaş demiş genç tayfadan sürekli takılan apaçi tipleri sokmamanızı öneririm ...

• 3 yıldır net kafelere gitmedim ama o zamanlarda günde 10 saatten fazla takılıyordum kafelerde. X müşteri devamlı gelir ve geldiği zaman hep aynı bilgisayara oturur artık öyle alışkanlık olurki onda o bilgisayardan başka tüm bilgisayarlar daha yavaş gelir ona X müşterisi geldiğinde o masa doluysa boşaldığında ilk ona verin ayrıca baktınız gözünüz tutuyor deepfreeze de kaldırın onun için. Kişisel bilgisayarı olsun. Böyle kişiler çok nadir olur ve geldiklerinde baya para bırakır.

Hiçbir masa diğerini görmeyecek şekilde dizayn edin ve sakın ama sakın kasaları masanın içine koymayın dışına koyunki müşteri ayağını rahatça hareket ettirsin yoksa öyle iki büklüm kalıyor.

Tüm masalar klavyesinden kulaklığına koltuğundan klavyesine kadar herşeyi aynı olsun. Tüm bilgisayarlardaki oyunlarda aynı olsun.

Ayrıca bitane server açıp 2 TB lık HDD koyup orayı server yapabilirsiniz ve oradan müzik resim film arşivi koyabilirsiniz. Gelip 4 5 saat film izleyen çok kişi gördüm.

Ayrıca hava çok sıcak değil 1 2 tane müşteri var diye klimayı açmamazlık etmeyin yoksa yakın zamanda o 1 2 müşteride kaçar ama hizmet sorunsuz olursa o müşterilerin arkadaşlarıda gelir.

Size önerim 14 yaş altını almayın çünkü gelip başında duruyorlar öyle ne yaptığımızı izliyorlar en sevmediğim şeydir.

Çayın ücretsiz olması güzel imkan varsa bitane su sebili koyun. Ayrıca bitane 150 200 e buzdolabı alıp hep kendiniz için kullanın hemde içinde 50 kuruşa coca cola cam şişeler var onlardan satın. 50 kuruşa aldığını kantinde 1,5 tl ye satıyorlar büfede 1lira sizde 75 kuruş a satınki sürümden kazanın.

Müşterilerin beklemesi için bi bölüm oluşturun 2 masa 6 7 sandalye yeterli olur.

Ayrıca normalde 50 kuruşsa eğer diğer kafelerle anlaşman yoksa 1 lira yap sen sadece belli kesimler gelsin. Ben net kafede çalışırken bi adam geliyordu 1 saatliğine tüm kafeyi kapatıp 50 100 lira veriyordu. Sadece 1 masada oturup 10 dakika sonra gidiyordu. Sessiz bi ortam çok önemli bence.

Bide koyu karanlık bi hava verirsen çocuklar değil 18-22 yaş arasındaki gençlerin gelme olasılığı daha yüksek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Amen-Ra
     İnternet kafe açtık. Önerileriniz?

Burayı beğendim neresiymiş burası
  • ps3 + move + move tüfegi ileride cok fena patlıyacak + ödüllü turnuva yapın pc malzemesi veya bir oyun tarzı birsey yada 5 saat ücretsiz kullanım falan birde 5/6 bilgisayarı özel dizany edin kaliteli kulakllık klavye mouse ve mouse pad gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: faruk_17

quote:

Orijinalden alıntı: -Deadmau5-

İnternet kafede olan en mükemmel yazılım. Sırf bunun için aylardır oraya gidiyordum.

İnternet kafe açtık. Önerileriniz?

Hocam bu hangi yazılım. Bilgisi olan var mı. Harika görünüyor.

Toxa System bunu yapan Serkan Toksa diye bilgisayarcı internette hiç bulamadım bu programı. Ancak kendi sitesinden iletişime geçerek konuşabilirsin

• Metin2 dir wolfteam gibi onlıne oyunlara para mıdır nakit midir onu yükle ve ucuza yap biraz. Mesela tutulan oyuna turnuva yap mesela wolfteam turnuvası kim birinci olursa nakit yükle cs turnuvası yap sonra 2 ps3 falan ekle daha çok talep gelirse arttır onu sonra birinci olana oyun wer onun gibi işte
  • her cafede yüklü olmayan oyunları yükleyin.

mesela çoğu cafede league of legends yok. onun olduğu bi cafe var arkadaşlarla hep oraya gideriz. bunun gibi bi çok oyun bulunabilir.

league of legends, dota, cod4, cod2, counter strike vb oyunlar için turnuvalar düzenleyin.
    hatta clan kurun. cafenizin bu oyunlar için takımı olsun. xyz gaming team tarzı bişey yani :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Nibbler -- 15 Eylül 2011; 23:50:10 >
  • Açıkcası ben ilk dekorasyona ve monitöre bakıyorum.
    Bir de tabi personelin uniformalı olup olmadığına.
    Bir de herkesin dediği gibi en azından cam bölmelere ayırırsanız çok temiz olur oyun bi tarafta diğerleri bi tarafa.
    Son oyunlar yüklenmeli.Miadı dolmuş pek tutmamış oyunları yüklemeyin.
    Spiderman 3 avatar vb film oyunları yüklemeyin gözünüzü seveyim bilgisayara yazık.
    Klavye ve fare ikilisi çok önemli bence ben hoşlanmadım mı fazla oturamıyorum orada.
    En azından 2 haftada bi felan oyunları da denerseniz açılıp açılmadığına çok temiz olur.
    Elinizden geldiğince az yakın dostlarınıza emanet edin şu yakın dostlarınızı beleşe oturtturmayın bide orayı sahipleniyor, tabi siz bilirsiniz.
    Kalitenin çıtasını yüksek tutarsanız zaten nezih müşteriler pahalı olsa bile sizi seçer.
  • abicim hayılrı olsun öncelikle cafeniz.
    benim önerilerim;
    -donanım kesinlikle sağlam olmalı.ram ekran kartı işlemci vs.kasmamalı anlıcan.pc uçup gitmeli
    -koltuklar kesinlikle rahat olmalı. 6 7 saat non stop oyun oynayan deliler var biliosun.kalktıgında sırtı filan ağrımıcak
    -kulaklıkların ses kalitesi sağlam olmalı.kulağı rahatsız etmicek.oyun oynarken,herif soldan yaklaşıosa ses sol taraftan,sağdan yaklasıosa sağ taraftan gelmeli
    -mouse ve özellikle klavyen çok rahat olmalı ki hem parmakları acıtmasın hem de millet tuşlar basmıo die öküz gibi abanıp klavyene zarar vermesin
    -kliman kesinlikle olcak.bi tane de dyl,en az iki yada üç tane almalısın.kışın içeriisi sıcack,yazn buz gibi olmalı(aramızda serinlemek için tansaşa girenler vardır kesin yazları.neden hava sıcak xxx kafeye gidip hem serinleriz hem oyun oynarız denmesin ki ama dimi ;D)
    -cafedeki en büyük sorun o lanet tuvalet kokuları.leş gibi kokuo resmen.insanın bidaha o cafeye giresi gelmio.kötü koktugunda klorak ı bi dokuolar bu sefer klorak tan nefes alamıosn filan.temizliğe hijyene dikkat etmelisin
    -oda spreyleri kesinlikle kullan.otomatik olanlardan filan.yazın ter kokusunu engeller
    -cola meyva suyu tost bisküvi filan satmalsıın bence.normal bakkal fiyatına filan.ordan da ekstra gelir elde edersin
    -oyunların kesinlikle güncel olsun.geçen bi cafeye gittim,en güncel oyunu vice city ve cs'ydi.bi dakika bile durmadım
    -masa üstün kesinlikle göz alıcı olsun.seçtiğin duvar kağıdı.menülerin dizilimi filan.menüler için sana ROCKETDOCK u öneriirm.kesinlikle yapmalısın.mac tarzı menüler elde edebiliosun.görsellik açısından çoğu kişinin bile görmediği menüler kısayollar elde edersin.bu gerçekten cok önemli.

aklıma gelenler simdilik bunlar ;D.geldikçe yazarım kardeşim.hayırlı olsun tekrardan.umarım bi dikiş tutturursun

• KADIKÖYDEKİ ADEKSİ BİLEN BİLİR. SİZE ABARTMIYORUM SIRF YEMEKLERİ İÇİN BİLE GİDİLEBİLİR ORAYA. BEN BÖYLE BİR MENÜ GÖRMEDİM VE HEPSİDE İNANILMAZ LEZZETLİ. YEMEĞE ÖNEM VERİN ARKADAŞIM. BİZ 2 KİŞİ 4 SAAT OTURMAYLA ARTIK YEMEK FİLAN ORTALAMA 35 LİRA ÖDEYİP ÇIKIYORDUK. İNANILMAZ KAR EDERSİN ARKADAŞIM
  • arkadaşın biri zornoyu yasaklayın demiş ama bizim burdaki kafeler ondan para kırıyor uzun kuyruklar oluyor.Oturduğum bölgede haftasonları askerler izne çıkıp nete geliyor ilk iş zorno ardından anasıyla msnden konuşmak 3-4 saat 7,5 lira kola su felan derken adm 10 lira harcıyor yani zorno önemlidir.
  • DOTA YOKSA GELİNMEZ ORAYA

nasıl dotayı bilmezsin ya...

Sen dota 2 client parayla al inan 3 aya köşeyi dönmezsen adımı degisitiricem
  • Fotolarını koyarsan daha iyi yardımcı olabiliriz.
  • mekan uygunsa döner yapın. bizim burda bir net kafe var. sırf döner yemek için gidiyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: haciragipdayi

Yanlış yapmışsın birader internet kafeyi açmadan önce öneri isteyecektin burada gerçekten inanılmaz önerileri olan insanlar var adamın birisi idda bayili falan bişey yapmıştı şema halinde ağzım açık kalmıştı

o öneriyi biliyorum yalnız hiç kredi çekmessen daha karlı oluyorsun yani o öneri baştan hata üşenmedim hesapladım kredi çekmeyip kendi paranla açıp geri kalanını bankaya yatırırsan daha karlı oluyor şema çizdi diye hemen o öneriyi muhteşem sanmayın
  • Kardeşim DOTA bilmeyen internet kafeci olmaz :D. şaka yapıyorum bu arada :D
  • bknz. Adeks
  • deep freeze kur bence
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.