Şimdi Ara

Internet Kafe Anılarınız (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
2
Favori
1.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 25 kuruşa 15 dk vice city oynadığım zamanlarda bi arkadaşımla gitmiştik cafeye. Çocukluğun verdiği merakla teyzeli yengeli o meşhur siteye girmiştik, kafe sahibi gelip bana kızmıştı sonra bende arkadaşımı gösterip ''o girdi yea'' demiştim, arkadaşım tokat yemişti
  • Lise deydim gittim bi cafeye yeni açılmıştı malum sitelere girmeye çalıştım ana bilgisayara uyarı yolladı :) Sonra cafede çalışan çocuk seslendi "Masa4" ben tırstım sesim titreyerek efendim dedim al bu flashdiski burdan izle :) gittim aldım izledim acımadım :)
  • Yazlikta pc vs olmadigi ve zaman öldurmemek icin goturmedigim icin cok gerekli zamanlarda internet cafeyi kullanirim onun disinda gittigim cok nadirdir.

3-4 yil once kuzenle yazlikta gittik bir kafeye icerde 5-10 pc var birde yasli bir amca, gorseniz pislikten öluyor ortalik. Sonra 1 saatlik actirdik gittik kuzen facebook a gircekti 20 dk pcnin acilmasi surdu hatta fazladir 1-2 kere kapa ac yaptik en sonunda pc acildi kuzen tam faceye gircek pc dondu sonra bidaha kapadi bidaha acti acilirken yine bekledi bende o sirada geziniyorum internette sonra tekrar acildi pc si tam faceye girdi tekrar dondu buda sinirlendi S.k gibi bilgisayar a.. Deyip klavyeye vurdu kalkti ayaga tam gidicek atarli atarli sonra bunu yasli amca kovalamaya basladi cok gulmustum buda boyle bir animdir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben öyle zamanlar hatırlarım ki kafeye giderdik. saat üç olmuş, internet geldi derlerdi. internet saatli verilirdi memleketin ağlarına. midtown maddnes'ı kapatıp internete girerdik. o zamanlar birtakım saçma sitelere girip çıkıyorduk işte. çocukluk aklı. daha ergenlik bile yok. komikresim'e falan girilirdi. bazı görselleri diskete kaydedip eve götürür evdeki bilgisayara kaydederdik.
    ev çocuğu olduğumuzdan top oynamaz, sokakta koşturup terlemezdik. bunu yerine bilgisayar/konsol oynardık. haliyle insan beceri kazanıyor. oyunları iyice belleyip internet kafeye giderdik. orda oynayıp hava atardık. porsche unleashed açıp koca koca oğlanlara kafa tutardık. hani çok sürdüğümüzden değil, hangi arabalar daha iyi onu bildiğimizden. vice city çıkınca evde bitirdikten sonra sürekli kafeye izlemeye gider, oynayanlara yorum yapardık. geçemeyenlerin bölümlerini geçerdik. o zamanlar "masa 14de benim saveler var" yıllarıydı. büyük oğlanlar gelir sana masa değiştirmen için rica ederlerdi. vay arkadaş nasıl bir ego tatmini o...
    lise yıllarında tabi bu kafeler daha sosyal mekanlar haline geldi. kızlar falan gelirdi. aman bizde ne havalar. çok biliyoruz ya. kız bişey sorar cool olursun. bildiğini farkettirirsin ama yardım etmezsin. işte o da ayrı bir ego tatmini. sonra yan tarafa uzanıp gösterirsin. vay anam vay babam. sanki ne ettin. ctrl+p yani. biz de sanardık ki kız bize hasta oldu. halbuki umrunda bile değil.
    online oyunlar devri de ayrıdır. evde internet var cart curt tam teşkilat ama yine kafelere gidilir. sabahtan akşama botta karakterlere internet kafede gösteriş niyetiyle açılır, hava atılırdı. dünyayı kurtardık ya. "kaç level, intçi mi bu, şuna kaç vuruyon, bu adam seni yatırabilir mi" soruları.. bu sorulara verilen birtakım abartı cevaplar..
    kafeler o yıllarda bizim için sosyal mekanlardı. insanlar tanıdık. belki çoğu geçti gitti. o günler güzeldi. belki çocuktuk ondan güzel geliyor ama hatırladıkça hep tebessüm ederim. şimdi dahi hala gideriz arada. büyümüşüz, meslek sahibi olmuşuz ne fark eder ki. hala mahallenin kafesine gidip eğlenip kahkaha atabiliyoruz...

• Öncelikle herkese hayırlı sabahlar ben internet kafe süre uzatma hilesini bulmuştum belki aramızda bilen vardır kul hakkına girdiğini öğrendim ve bıraktım ve şimdi çok utanıyorum adamdan nasıl helallik isticem bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: MaggotMaster

Öncelikle herkese hayırlı sabahlar ben internet kafe süre uzatma hilesini bulmuştum belki aramızda bilen vardır kul hakkına girdiğini öğrendim ve bıraktım ve şimdi çok utanıyorum adamdan nasıl helallik isticem bilmiyorum

Gidip soyle boyle boyle yapmistim diye . Cok yaptiysan asagi yukari bi hesapka en azindan 30 lira ver

• Çok küçükken bildiğin bebeyken gitmiştik arkadaşla o cs oynuyordu ben bakıyordum sonra bana verdi klavyeyi mouse'u bende kulaklığıda takıp (son ses ) başladım oynamaya. Oynamam çok uzun sürmedi internet kafecinin bağırmasıyla durdum. Hızımı alıp sesler çıkartmışım (duff duff al sana ... ) Yanımdaki arkadaşta uyarmamış kenara çekilmiş gülüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

quote:

Öncelikle herkese hayırlı sabahlar ben internet kafe süre uzatma hilesini bulmuştum belki aramızda bilen vardır kul hakkına girdiğini öğrendim ve bıraktım ve şimdi çok utanıyorum adamdan nasıl helallik isticem bilmiyorum

Gidip soyle boyle boyle yapmistim diye . Cok yaptiysan asagi yukari bi hesapka en azindan 30 lira ver

Benim daha iyi bir fikrim var yaklaşık borcum 15 tl ben bunu adam gelmeden bir zarfa parayı içine atıp olayı anlatsam sabah cafe yi açtığında zarfı alıp içine baktığımda parayı alır ve içine okur ve hakkını helal edermi acaba?

• "hay layf"
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mecnun1302

İlk internet kafeye gittiğimde uluslararası suç işlemişim gibi hissetmiştim içimde peder korkusu vardı...

+1 hatta yakalanmıştım da 'internetçi abi' sağolsun o olaydan dayak yemeden kurtulduk :D Sonralarında abimle her cumartesi gider olduk o Knight ben Fifa 2005. Anıma gelecek olursak bir gün yine 05 oynuyorum gol attım sevineyim dedim sandalye arkaya doğru kayınca yapıştım yere.. O gün bugündür attığım gollere sevinmiyorum
  • Beşşüz verdim bi milyonluk açtı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asac Schrader -- 17 Mart 2013; 8:53:43 >
  • quote:

quote:

quote:

Benim daha iyi bir fikrim var yaklaşık borcum 15 tl ben bunu adam gelmeden bir zarfa parayı içine atıp olayı anlatsam sabah cafe yi açtığında zarfı alıp içine baktığımda parayı alır ve içine okur ve hakkını helal edermi acaba?

Hacı sen o borcu ödemiş oluyorsun bence ortada helal edilmelik bir şey kalmıyor.

• Counter Strike oynardık sürekli. En beğendiğim en iyi kullandığım silahta P90 dı

Sonra geçen sene yazılılar bitmişti artık okulun son günleri. Okula gitmedim. Sabah oturdum internet kafeye. War Rock oynuyorum deli gibi. Tam oyunu açtım estiriyorum gene Famas ile Aşağı kattan sesler geldi. Sonra internet kafe sahibi yukarı çıktı. 16 yaşından küçükler çıksın hemen diye. Bende soruyorum korkudan yaşımın geçen sene 16 olmasına rağmen bende çıkayım mı diye adam sen kal sorun değil dedi. Kimliğin yanında mı dedi. Evet dedim falan. Sonra 2 tane polis çıktı yukarı. Benim oturduğum bilgisayar hemen merdivenin başındaydı. Ben oyuna devam ediyorum tabii bomba kurduk adamlarda 1 kişi kaldı öldürdük eli alsak level atlayacağım. Polis geldi dedi ki kapat bakalım oyunu. Hemen kapattım. Ama içimden nasıl küfür ediyorum level alacaktım ben falan diye Sonra adam internete girdi. Yazıyor acaba güvenli internet falan mı diye. Neyse adam birkaç site denedi bir tanesi açıldı. Hadi sende git dedi. Parada ödeme dedi. Halbuki 5 lira falan olmuştu benim ücret. Sonra çıktım bir dahada gitmedim. Zaten oyunun son günleriydi ben oynarken. Gamersfirst şeye satmış Nexon Europe mi ne Combat Arms'ın olduğu oyun. Oyun iyice pahalanmıştı. Ben para veriyordum. Ne günlerdi

• quote:

Adamın dert ettiği şeye bak

• Kağıt 250 bin lirayı ilk harcadığım yerdir
  • orta okuldayken okul tam gündü öğlen arası 1 saat olurdu. biz arkadaşlarla cs oynamaya bir kafeye oturduk saati fark etmedik saat 3-4 olmuş millet bizi arıyormuş okulmuduru aileler müdür ve diğer veliler bir bastı kafeyi ben direkt wc ye kaçtım ama arkadaşlar ispiyonladı sonra ver yansın dayak rezillik o hafta okula gidemedim olaydada kitap ve defterlerimi kaybetmiştim. şimdi geriye bakıp gülümsüyorum sadece bir anı olarak.
  • Bulunsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: red alert2

quote:

quote:

quote:

Hacı sen o borcu ödemiş oluyorsun bence ortada helal edilmelik bir şey kalmıyor.

Tama iste durumu anlat borcunu ode . Boyle daha duzgun

• Cs oynardim ilkokulda. Halen dahada oynarim. Hep tabancalari secerdim oyle bir aliskanligi vardi. Millet dalga gecerdi ama hep yarılırlardı

Birde "AT SÜRÜSÜ"nü kim unutabilir?? Eger oyun oynarken biryerde tikaniyorsaniz yada adam vuramiyorsaniz arkadan AT SÜRÜSÜ başınıza toplanir. Taktik felan verir hatta bazilari ver ben vurim derlerdi. Bunlar genellikle parasi olmayan kisilerdi. Sevabina son 5'dakkada verirdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: lukolde

quote:

Adamın dert ettiği şeye bak

Öyle deme nede olsa kul hakkı yenmez (doğru değilmi?)

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.