Şimdi Ara

İnternet kafeden ekran kartı alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 700 lira gibi bir fiyata 1050 ti buldum çift fanlı ve msi markaları yanlış hatırlamıyorsam internet kafe sahibinide tanıyorum kartada göz atma şansım oldu aşırı ısınma söz konusu değil kartın içi açılmamış ama yinede tahminen 4 yıldır her gün 16 17 saat üzerinde oyun oynanan bir kart sizce alınır mı? Alırsam ekran kartı fiyatları biraz düşene kadar beni götürür mü?

• İnternet kafe sahibini tanıyormuşsun karta da göz atmışsın yarı fiyatta vermiş bırak burada oyalanma git kartı al bence  Hatta almazsan söyle 700 tl ye biz alalım.

• JeaLeusy kullanıcısına yanıt
    Bugün kapalı yarın ilk iş almaya gidicem yinede foruma sorayım dedim 700 tl ekran kartı için çok büyük bir para değil ama 1 2 aya bozulmasınıda istemem tabi ki
  • Hali hazırda çalısıyorsa ve 700tl ise bence almalısın. Bu piyasada o paraya kart bulamazsın. En kötü macun falan değiştirir devam edersin yoluna.

Tabi ikinci el her zaman risktir o riski de kabul etmek gerekiyor.

• şu piyasada riske girip bence al

• 700 TL'ye bedava bildiğin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bu ekran kartı araba motoru değil, bilmem kaç saat açık kaldı işte bu kadar ömrü kaldı diye düşünmeyin  

En fazla transistör, kondansatör, fanlar felan oksitlenir veya tozlanır. Çok ciddi bir kapanıp açılma durumu olmadıysa elektrik akımından dolayı veya çok kritik bir sıkıntı olmadıysa örneğin sıvı dökülmesi, çarpma, düşme veya overclock sonucunda aşırı voltajdan devre elemanlarının kızarması vs oluşmadıysa Alabilirsiniz.

Madenci kartlarıda alınır. Bir çok insan VRAM'leri kızaracak işte o kartlar eskidi, ömrü azaldı, performans kaybı yaşanacak diye düşünüyor bu tamamen bir yanılgıdan ibarettir dediğim gibi ekran kartları motor gibi çok hareketli bir aksama sahip bir makine değildir.

En fazla fan motoru durur oda kurtarılır veya değiştirilir.

Ekran kartını kontak yağsız PCB kart temizleyicileri ile temizlersiniz veya bazıları silgi ile temizliyor pinleri felan (ancak bence en kaliteli çözüm kontak devre spreyidir) bu şekilde oksitten arındırıp kartınızın yeni gibi olmasını sağlayabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E9F644F03 -- 9 Mart 2021; 14:16:47 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok Kredi Kartı Mı?
    2 yıl önce açıldı
    Manli Ekran Kartı Alınır mı?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.