Şimdi Ara

İnternet kampanyası arıyorum yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    TTNET e sömürülmekten bıktım ve interneti iptal etmek zorunda kaldım ve şimdi internet kampanyası arıyorum " hızlı , ucuz ve sınırsız " 60 liraya yakın verebilirim oyun da indiriyorum bu arada .

• ne yap et süperonline'a bulaşma dostum... ben de ondan illallah ettim... mütemadiyen arayıp küfür ediyorum ama çalışanları da yetkilileri gibi kaşar olmuş artık Ya Rabbi Şükür diyorlar...

süperonline alma da ne alırsan al
  • işte ne almalıyım :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: kero_2352

işte ne almalıyım :S

Şöyle bir kampanya varhttp://forum.donanimhaber.com/m_89527098/mpage_2/tm.htm

@srkndg Hocam ne tür şikayetiniz vardı biraz bahseder misiniz?
  • modem sıkıntılı 5 aydır değiştirin diye arıyorum süperonline'ı ancak telefonla nasıl kontrol ediyorlarsa modemde sıkıntı yok diyorlar. ancak modemi en az 13-15 kez açıp kapattıktan sonra internete bağlanabiliyorum. gerçi eğer bağlantınız fiber ise onda pek sıkıntı olmuyor. ben haziran ayında taşındım ve burada fiber alt yapı yok. o yüzden de internete bağlanmakta büyük sıkıntı yaşıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: srkndg

modem sıkıntılı 5 aydır değiştirin diye arıyorum süperonline'ı ancak telefonla nasıl kontrol ediyorlarsa modemde sıkıntı yok diyorlar. ancak modemi en az 13-15 kez açıp kapattıktan sonra internete bağlanabiliyorum. gerçi eğer bağlantınız fiber ise onda pek sıkıntı olmuyor. ben haziran ayında taşındım ve burada fiber alt yapı yok. o yüzden de internete bağlanmakta büyük sıkıntı yaşıyorum

Ben de bugün Süperonline geçtim ondan sordum. Ama daha TTNET'liyim geçen pazar taahhüdüm bitti. Bugün beni internet iptal onayı için arayacaklar bekliyorum. En fazla 1 haftaya kadar süperonline internetim aktif olacak. Ne yapayım hocam TTNET'i eledim, geriye 2 şirket kaldı D-smart ve Süperonline. Modemi ücretsiz verdiler. 2 yıllık yalın internet 60 liraya sözleşme imzaladım.

• hayırlı olsun arkadaşım. İnşallah benim çektiğim sıkıntıları siz çekmezsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.