Şimdi Ara

İnternet Kesilmesi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
25.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ferroburak

Ttneti de tcdd gibi hızlı deyip faciaya çevirdiler işin kısası

ss alınması gereken muhteşem bir yorum olmuş.şu anki ttnet in durumunu daha iyi ifade edecek bi cümle daha olamaz.eline sağlık..
  • Selam arkadaslar... sanırım benim sorunumada sizler gibi aynı.

evimde 3 telefon var... mutfakta, Misafir odamda Ve Yatak odamda.

Pcim Misafir odamda.. misafir odamda Bulunan duvardan gelen ana hattı siplittira giden kablo ile birlestirrdim
    siplittirdanda cıkan 2 kabloyuda modeme ve telefona verdim... Siplittir bağlantilairm doğruluğuna eminim.

Duvardan Birde diğer odalara Tel Hattı veren Turuncu Ve Beyaz Kablo Var.. O Şu An Boşta..

Pc Basindaki Tel Daima Normal Calisiyor.. Ama Net 3 dakikada Bir kesiliyor.. ADSL Ve İnternet isiklari Sönüyor Tekrardan Baglanip Tekrardan Kesiliyor..

Önemli Not: Telfonu İptal edip, Duvardan Gelen Ana Hatti Direk Modeme Versem dahi Yine Ayni sekilde Bağlanip Kesiliyor..

a.) Acaba Duvardan Gelen Hatlarda Yanlis Bir baglanti yapmis olabilirmiyim ?
    b.) Sorun Siplittirda olabilirmi ? (Yarın sabah değişip denicem)
    c.) Ttnetle ilgili bir arza olsa.. Telefonum daima Calismazdi ? (Doğrumu?)

Yardım ve Yorumlarınızı Bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gundogarken41 -- 2 Ocak 2011; 2:25:34 >

• 2 gündür internete giremiyorum. Masaüstü bilgisayarımda wireless adaptor ile kablosuz bağlanıyorum internete. Bende burdaki çoğu kişi gibi türksat 1024 sınırsız kullanıyorum. Bilgisayarda internet bağlı gözüküyor, modemde değişen birşey yok. Sadece browser dan bağlanamıyorum herhangi bir siteye. Bilgisayarı yeniden başlatınca düzeliyor. 10-15 dk sonra yine aynı. İdm ile indirirken bitmesine yakın internet hızım 0 a iniyor. Bağlantım da kopuyor haliyle. Ama beni sinir eden ağ bağlantılarımda hiçbir sorun yok internete bağlı olarak gözüküyor.. Bir virüs veya yazılımsal bir problem olduğunu düşünüyorum. Lütfen bir çözüm bulunsun ya şuna...
  • utorrent ile dosya indirme bittikten sonra internete hiç bir browser ile giremiyorum aynı zamanda modemede ip yazıp ulaşamıyorum,cep telefonu ilede denedim android ile bağlanamıyorum,modemin yanması gereken tüm ışıkları yanıyor,modem linksys marka WAG354G.kablo ile modeme bağlıyım o sırada msn açık bağlı oluyor ama hiç bir şekilde internete giremediğim gibi modeme ulaşamıyorum.bu en az 8-10 kez oldu.makinem notebook ethernet kaldırıp yeniden kurdum fark eden bişey olmadı,işletim sistemi w7 pro sp1 türkçe 64 bit.modemi açıp kapayınca herşey normale dönüyor.yeni bir modem alıp denemeyi düşünüyorum.modemi en az 6-7 yıldır kullanıyorum,bazende modem kendi kendine reset atıyor yani tüm bilgiler sıfırlanıyor sanki biri gelip reset tuşuna dokunuyor.:)

ben ısrarla bu modemi kullanmaya devam ediyorum,firmware güncellemeside çıkmadı versiyonu 1.01.11, 28. Oct 2006 olarak gözüküyor.sanırım bu modemlerde fabrikasyon bir hata var artık böyle düşünüyorum,yeni başlık açmadan buradan sorunu yazdım benzer sorun yaşayanlar varsa bilgisi olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LGP970OB -- 12 Ocak 2013; 16:44:53 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.