Şimdi Ara

İnternet Kesilmesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
25.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün itibariyle internet kesilmem sona erdi. Sanırım sorunu düzelttiler.
  • Bugün sadece 2 kez kesildi... hizmet gelişiyor
  • bugün anca nete girebildim
  • arkadaşlar son 3-4 gündür nette acayip kopmalar yaşıyorum. her 10 dakka da bir internet kesiliyor ve tekrar gelmesi çok uzun sürüyor. DSL ışığı yanıp yanıp sönüyor. bağlanıyor ama anında tekrar gidiyor. bu böyle en az 10 dakka sürüyor. internet bağlantı hızım 8 mbit. 3-4 gün öncesine kadar hiç bir sorun yoktu fakat son günler bana zehir oldu resmen.
  • son 2 gundur özellikle 19-22 arası netim olmuyor wireless modem kullanıyorum win7.
    telekomu aradım sorun modeminizde diyor ama bana kalırsa sorun onlarda yoksa simdi nasıl girerdim dimi bozuk modemle
  • okullar kapandıktan sonra netteki yoğunluğun artması sebebiyle galiba nette daha çok kopmalar yaşanıyor. çünkü daha 3-4 gün öncesine kadar hiç bir kopma yaşanmazken birden bunların olmasında ben başka sebep bulamıyorum.
  • tam bitti dedim ki bugun yine başladı allahın cezası dowload yapcam internet baglantısı kesiliyo donuyo buna cözüm yok mu ya hani indirme yöneetci programları oluyo ya onun gibi internet kesilse bile geldiginde devam etsin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrt__gl

tam bitti dedim ki bugun yine başladı allahın cezası dowload yapcam internet baglantısı kesiliyo donuyo buna cözüm yok mu ya hani indirme yöneetci programları oluyo ya onun gibi internet kesilse bile geldiginde devam etsin?

Torrent kullan, böyle yarıda kalan dosya sorunu yaşamazsın. Bağlantı geldikten sonra devam eder indirmeye. Ama doğrudan bir siteden indiriyorsan, sanırım FlashGet veya Internet Download Manager gibi programlar yarım kalan downloadlarda işe yarıyor.
  • İlginç.

Bence bu sorun, netlimitsiz paketlerinde mevcut. Haziranın ortasında kadar böyle bir sorun ile karşılaşmıyordum; çünkü 4 mb. sınırlı kullanıyordum. Şimdilerde ise, internetten 1 veya 2 dakikalığına kopup geri geliyor. Ancak bu haftada bir veya iki kez oluyor. Onar dediğim zaman ise düzeliyor.

Ancak burada, modem de lan ışığı gidiyor. Yani yanıp sönen moda geçiyor. Yani internet tamamen gidiyor, herhangi bir uyumsuzluk mevcut değil.

Bu arada 8 mb. e kadar sınırsız internet seviyeler, 4 mb. civarlarında.
  • 3 gün önce superonline fiber internete geçtim 10mbit olan. 1 kez bile kesilmedi. uydunet deli etmişti beni bu ilaç gibi geldi. aynı paraya 10mbit sınırsız...
  • Bu sorun malesef bende de mevcut. Hadi benimki 8mbit e kadar olan tarife, kopmalar bu yüzden diyicem ama yan komşumda 2 mbit sınırsız var, aynı problem onda da var. Yaklaşık yarım saatte, 1 saatte bir önce sayfalar görüntülenemiyor ardından adsl ve internet ışığı sönüp tekrar baplanıyor. İnternetin yavaşlığından hiç bahsetmiyorum bile. Dün Smile a arıza kaydı verdim, onlar da kayıtlardan gördüler ço ksık kopma olduğunu. Bugün sabah Telekom dan aradılar, elemanın sorduğu soru şu; şu anda internetiniz var mı? E var dedim ama benim sorunum internetimin olup olmaması değil. Adam demez mi internetiniz şu anda varsa gelmiycez de! Bu lafıyla sinirlerim zaten tepeme bindi. Aynı problemin yan komşumda da olduğunu belirttikten 1 saat sonra bina girişindeki bağlantıyı ölçüp gittiler. Bana da söyledikler şey hattınızın değerleri gayet güzel. Bu Telekom insana kafayı yedirir, sanki görmüyorlar orda günde 20 defa kesildiğini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naz_eg -- 23 Haziran 2010; 23:50:34 >

• naz_eg; Bu insanlara laf anlatmak zor. Oturup beklemekten başka çare bırakmıyorlar insana kendileride biliyor sorunun varlığını. Kesilme sona ermişti birkaç gün öncesine kadar yine başladı bu sefer sık kesilme yaşamıyorum. Sanırım sorunu düzeltiyorlar.
  • Sabah smile dan aradılar, hattınızı daha sağlıklı bir porta bağlamışlar sorununuz çözüldü diye. Bir 15 dk önce yine koptu, bunlar insana kafayı yedirtir. Tekrar arıza kaydı verdim bakalım bu sefer nereye bağlayacaklar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkness

quote:

Orijinalden alıntı: mrt__gl

tam bitti dedim ki bugun yine başladı allahın cezası dowload yapcam internet baglantısı kesiliyo donuyo buna cözüm yok mu ya hani indirme yöneetci programları oluyo ya onun gibi internet kesilse bile geldiginde devam etsin?

Torrent kullan, böyle yarıda kalan dosya sorunu yaşamazsın. Bağlantı geldikten sonra devam eder indirmeye. Ama doğrudan bir siteden indiriyorsan, sanırım FlashGet veya Internet Download Manager gibi programlar yarım kalan downloadlarda işe yarıyor.

şu torent _ emule bi anlatılmısın uzun zaman once denedımde basarılı olamadım bilmem kacıncı portu ac falan bi türlü olmadı bi de sen anlatsan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrt__gl -- 24 Haziran 2010; 21:29:37 >

• Bu tür paylaşımlar forumda yasak (işin ilginç yanı ben de bu forumdaki efsanevi bir Azureus konusunda öğrenmiştim herşeyi, yüzlerce sayfaydı)... Özetle, gerekli olan bir paylaşım programını indiriyorsun ve pcye kuruyorsun. İndirmek istediğin dosyanın 5-10 kb'lık torrentını bulup, bu programın içine atıyosun, kendisi indiriyor sürekli. Programına göre de modemden port açıyorsun ki en yüksek hızda indirebilesin.
  • Benim de başıma 2 gün önce geldi arkadaşlar internet sorunu.Modem üzerinde ışıkların hepsinin tam olmasına rağmen internete giremiyorum.Ağ bağlantısı yok diyor bana.Sorun gider dediğim zaman geniş bant modeminiz bağlantı sorunlarıyla karşılaşıyor diyor hemen altında ise çözüm olarak modemi kapatmamı resetlememi kablolarını çıkarıp takmamı söylüyor.Ancak ne yaparsam yapim çözüm bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.
  • arada olcak böyle galiba yine bugun gitmeye başladı hafatada bir gün oluyo
  • 4 gündür kafayı yiyorum

msn ve utorrent de hiç sorun yok..full çalışıyor kopmadan..fakat ne explorer ne de mozilla ile internet sayfası açamıyorum..20 kere yenile deyince açabiliyorum..5 dakka sonra yine gidiyor..ayrıca upload 0 gözüküyor..upload yapamadığımdan torrent de ratio değerim yerlerde sürünüyor...sorun sadece bende sanıyordum ve çözümünü de hala bulamadım..anti virüğs kapatmaktan tutun dns leri otomatiğe almaya kadar her şeyi denedim..
  • Arkadaşlar sonunda telekomdan aradılar sorunun santral kaynaklı olmadığını söylediler:S bilgisayardan olabilceğini söylediler.İp alabiliyormuşum ancak.Modem üzerinde herşey tam ancak ne wireless ile nede ethernet yolu ile giremiyorum.internet bağlantısı yok diyor.Acaba modemin bozulma ihtimali varmı sizce...
  • yaa arkadaşlar..benimkisi durup dururken düzeldi..geceden beri sayfalara bağllanıyor..ama şimdi başka bi enteresan sorun var...

upload yapamıyorum...leech sayısı yükek torrent dosyalarında bile upload 0 kb...ratio yerlerde..siteden şutlanacam..genel bir sorun var mı upload konusunda?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.