Şimdi Ara

internet kesiminin nedeni

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 27 nisan saat 22 de tüm türkiyede internet gitmişti internetin gitmesinin nedini bulundu işte linkhttp://haber.mynet.com/saldirilar-durdurulamadi-fisi-cektiler-627904-teknoloji/

• Zaten bunu forumda açıkladılar. Yapan grup : REDHack ama kanıt yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi G3TL0W -- 28 Nisan 2012; 21:35:57 >
  • yalannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn Yapdılarsa kanıt göstersinler ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mark Selby -- 28 Nisan 2012; 21:26:02 >
  • hayıııırrr ben yaptım çamaşırmakinesinin fişini ben çektim yanlışlıkla oldu kusura bakın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amops2 -- 28 Nisan 2012; 21:28:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: amops2

hayıııırrr ben yaptım çamaşırmakinesinin fiş ini ben çektim yanlışlıkla oldu kusura bakın

• quote:

Orijinalden alıntı: mahsun494

quote:

Orijinalden alıntı: amops2

hayıııırrr ben yaptım çamaşırmakinesinin fiş ini ben çektim yanlışlıkla oldu kusura bakın

güzeldi gerçekten . Fişi çekmek ve koca ülkenin dünyayla bağlantısını kesmek bu kadar kolaysa vay halimize

• banada pek inandırıcı gelmiyor madem redhack yaptı bi kanıt gösterseler bizde emin olsak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eğer fiş çekilseydi tüm türk telekom a bağlı iss (smile,biri,koçnet vs) lerin internet bağlantısı kesilirdi büyük ihtimalle teknik bir arızadan meydana gelmiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayati54

Eğer fiş çekilseydi tüm türk telekom a bağlı iss (smile,biri,koçnet vs) lerin internet bağlantısı kesilirdi büyük ihtimalle teknik bir arızadan meydana gelmiştir.

aynen bunu bende yazcaktım. sonra forumda çok bilmiş muamelesi görüyoruz bazı arkadaşlar tarafından yazmadım. Çok haklısın kardeş.
  • sırf redhackerların görüşleri size uymuyo diye yalannn yalannn diye yırtınıyosunuz burda. hala anlamamakta ısrar ediyosunuz.
    1mayıs mesajı vermek ıcın saldırı hazırlıkları vardı. bkz.https://twitter.com/#!/r3dh4ck
    redhack türkiyede interneti kesmedi. redhack-anonymous-dg virüs-anarchi crew ekiplerinin ortak saldırısı vardı. saldırılar karşısında hiçbişey yapamadıkları için türkiyede interneti kestiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MicroChip34

sırf redhackerların görüşleri size uymuyo diye yalannn yalannn diye yırtınıyosunuz burda. hala anlamamakta ısrar ediyosunuz.
    1mayıs mesajı vermek ıcın saldırı hazırlıkları vardı. bkz.https://twitter.com/#!/r3dh4ck
    redhack türkiyede interneti kesmedi. redhack-anonymous-dg virüs-anarchi crew ekiplerinin ortak saldırısı vardı. saldırılar karşısında hiçbişey yapamadıkları için türkiyede interneti kestiler.

niye 1 mayısta yada 30 mayıs akşamı yapılmadı ?

birde neden ttnet e yapıldı diğer ttnet alt yapılı sağlayıcılar zarar görmedi ?

boşuna redhack sempatizanlığı yapmanın alemi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayati54 -- 28 Nisan 2012; 22:05:48 >

• quote:

quote:

sırf redhackerların görüşleri size uymuyo diye yalannn yalannn diye yırtınıyosunuz burda. hala anlamamakta ısrar ediyosunuz.

arkadaşım benim için saldırıyı kimin yaptığı önemli değil. eğer bi saldırı varsa ve ttnet çaresiz kalıp interneti kesmek zorunda kaldıysa helal olsun. bunu yapanlar isterlerse beyinsiz ayyıldız team olsun.
    edit: çok boş bi örnek verdim sanki. ayyıldız team'den böyle bi hareket beklemek yanlış olur
    not: ayyıldız team'ın hackerlık bilgisine laf atmak için bunları yazmıyorum. hayatımda msn hack için bile uğraşmamış bi insanım. anlamam bu işlerden. ama ayyıldız team genelde hükümetin gomanist-atayist diye fişlemeye çalıştıkları yerlere saldıran beyinsizler topluluğu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MicroChip34 -- 28 Nisan 2012; 22:22:50 >

• quote:

quote:

quote:

arkadaşım benim için saldırıyı kimin yaptığı önemli değil. eğer bi saldırı varsa ve ttnet çaresiz kalıp interneti kesmek zorunda kaldıysa helal olsun. bunu yapanlar isterlerse beyinsiz ayyıldız team olsun.
    edit: çok boş bi örnek verdim sanki. ayyıldız team'den böyle bi hareket beklemek yanlış olur
    not: ayyıldız team'ın hackerlık bilgisine laf atmak için bunları yazmıyorum. hayatımda msn hack için bile uğraşmamış bi insanım. anlamam bu işlerden. ama ayyıldız team genelde hükümetin gomanist-atayist diye fişlemeye çalıştıkları yerlere saldıran beyinsizler topluluğu.

Üstteki mesajımda dediğim gibi eğer böyle bir saldırı olsaydı :

--------------------------------------------------------------------------------

Saldırı olsaydı yada Eğer fiş çekilseydi tüm türk telekom a bağlı iss (smile,biri,koçnet vs) lerin internet bağlantısı kesilirdi büyük ihtimalle teknik bir arızadan meydana gelmiştir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Üstteki mesajımda dediğim gibi eğer böyle bir saldırı olsaydı :

--------------------------------------------------------------------------------

Saldırı olsaydı yada Eğer fiş çekilseydi tüm türk telekom a bağlı iss (smile,biri,koçnet vs) lerin internet bağlantısı kesilirdi büyük ihtimalle teknik bir arızadan meydana gelmiştir.

aynen öle ben superonline adsl kullanıcısıyım bende herhangi bi kesinti olmadı. 1 Dklık netim kesildi oda gece 2 de akk yüzünden hızım 1 mbite sabitlendi bu kadar.

Eskişehir.

• valla ortada 2.5saatlik bi internet kesintisi var. ttnet'in yaptığı açıklamalarda yazdıklarını pek anlamamakla birlikte yok çalışmamız vardı vs. demişler. elektrik su doğalgaz çalışamlarında kesinti olucağı zaman 1hafta önceden apartmana yazı asıyolar şu gün şu saatte 3-5saatlik kesinti olucak diye. bence bi çalışma olsaydı önceden bildirirlerdi.
    ayrıca teknik arıza olsaydıda smile-biri-koçnet iss'lerininde internetleri gitmesi gerekmezmiydi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.