Bildirim
internet kısıtlama
DeFacto Su Geçirmez Relax Fit Mont : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CG6MMMNN
14 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
domain ortamı varsa kullanıcıların ağ bağlantılarını disable et.Domain user ile oturum açtıklarından ağ bağlantısı özelliklerini değiştiremezler.. -
farklı bisey istiyorum ag baglantılarını disable ederserek aynı network icindeki clientlar biribirini goremez ben sadece interneti kısıtlamak istemiyorum -
arkadaslar bende böyle bi şey arıyorum. hazır topic varken yeni topic açmak istemedim.
tek adsl hattı üzerinde kullanılan 2 pc var..
pc nin birinde download yapılıorsa, digerinden herhangi bi web page acmak bile sıkıntı haline gelior.
benim kendi bilgisayarımla diger bilgisaydaki baglantıyı eşit dagıtabilecek bi program var mı.? ya da ayarlayabilecek.
mesela diger taraf sınırlama olmaksızın 26kbps ile download yapıorsa bunu ordasınırlama yapmadan yarıya düşürmek mümkün mü?
*bi de ag üzerinde ki diger bilgisayara netsend komutu ile mesaj göndermeyi bilen birisi onu da söylerse sevinirim. -
arkadaslar yardım edebilecek birisi yok mu -
bende sorunuza soru ekleyerek katilayim.. Bende de ayni sorun var.. bizim yegen tum uyarilarima ragmen YUTUBE giriyor kotami sisiriyor.. nasil engelleriz bu bizim haylazi...nede olsa faturayi ben oduyorum.. -
Beyler Bu Konuda Benim Size Tavsiyem
Modemiize Telefon Hattı Paralel Yaptıysanız Ondan Olabilir
çünkü beni iş yerimde 1024 3gb lık kotalı baglantıyı 7 pc de kullanıyorum ilk zamanlar sıkıntı yaratıyordu hattı santraldan direk modeme verince hız arttı -
en iyi ve profesyonel yöntem ISA server kurmaktır.Tabii bu da eğitim ister.aklıma şöyle bir çözümde geldi.internete çıkmasını istemediğin makineleri active directory de bir OU içine taşı ve bu OU ya group policy tanımla ve proxy ayarlarını göster.. -
ayrıca Trend micro yu önerenler de var...bir bak istersen.. -
quote:
Orjinalden alıntı: zekirdek55
burdan mcsesi arkadaslardan yardım istiyorum bir sirketin domain ortamı var diyelim ki muhasebe ve pazarlama diye iki ayrı bolum var sorum su pazarlama ortamındaki clientların internete girmesini nasıl engeleriz
explorer --özellikler-araclar --baglantılar -- Yerel Ag Ayarlari - yerel agınız için bir prozy kullanı sec adres kısmına alakasız bir ip yaz 192.168.3.0 domainde kullanılmayan bi adres yaazz o zaman agı gorur ama internet explorer dan internete erişemez
isa serverr daha profosyonel kısıtlamalar için kullanabilirsin
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X