Bildirim
İnternet kullanım ücreti
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
4gye geçildikten sonra aynısı benim başıma geldi. 2 ayda yaklasık 7 liraya yakın para cekti sanırım turkcell benden. sonunda turkcelli arayıp böyle böyle diye şikayet kaydı olusturdum fakat telefonda ki görevli sorunun benim telefonumdan kaynaklandığını (lg g4) kendilerinin bir şey yapımıcağını söyledi fakat ben yine de şikayet kaydı oluşturmak istediğimi ısrar ettim. bi kaç hafta sonra cekilen tutar hattıma geri iade edildi. hala hücresel veri ve wifi kapalı iken arada bildirim geliyor 2byte kullanılmıstır cart curt diye fakat ücret cekilmiyor artık. telefonunuz internete baglanmaktadır diye sms geliyor turkcellden böyle durumlarda onaylamak için sms atınız vs diyor.
neden kaynaklanıyor bilmiyorum ücret kesilmediği için artık pek üstüne düşmedi
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X