Şimdi Ara

İnternet kullanımımı yanlış ölçülmüş. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Turkcell'in faturasız kullanımı çok internet yiyor. Faturasızda 100kb olayı var belki ondan hızlı gidiyordur. Vodafone ise anladığım kadarıyla faturalı kullanmışsınız,faturalı olduğundan kullanım mertebesi 1kb.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İki hattım da faturalı hocam. İkisinin de paket içeriği aynı. Önümüzdeki ay taahhüt bitiyor asıl hattımı da Vodafone’a taşıyıp huzura eriyorum. 2 gün sonra Vodafone’da yamuk yaparsa kaçacak yerim kalmayacak o sıkıntı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ne kafana takıyorsun böyle şeyleri zaten taşımak beleş hangisi içine sinerse geç

• Hocam Turkcell son 2 senedir çok çektirdi. Sinir hastası oldum. Telefonla konuşurken dalga geçer gibi tanımladıkları 250 dakikaya 30₺ paketler mi dersin internette gezinirken sokuşturdukları yine 30₺’ye 1 GB internet mi dersin 6 liralık App Store harcamama 6 lira mobil ödeme ücreti kesmesini mi dersin hangi birini sayayım. Sözde tarifem 59₺ ama hiç 59₺ ödemedim. Test için aldığım Vodafone hattım 1 senedir sabit 49₺ geliyor. Üstelik ek paketleri Turkcell’e göre çok daha uygun. 39₺’ye 15GB alıp keyfime bakıyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Tt çekiyorsa güzel paketler var

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.