Modem bana aitti. bi sene önce keenetic omni modem almıstım. ailemde herkese de aldım. gecen sene 250tl idi. cek satıstan trenyol ceki alıp ordan alabilirsiniz. Daha ucuz bir modem düşünüyorsanız huawei hg630a bakmanızı öneririm. en uzun ömürlü olanı oydu. internet kutusu modem de veriyor sanırım sitesinde yazıyordu. Modem almam gerekiyor mu? Altyapınıza uygun modeminiz var ise kullanabilirsiniz. Modem satın almak isterseniz müşteri hizmetlerimizden bilgi alabilirsiniz, altyapınıza uygun modemi dışarıdan da temin edebilirsiniz. *Modem ücretini taksitlendiremiyor, peşin talep ediyoruz. Keenetic Omni DSL N300 2x5dBi Cloud VPN WPA3 Amplifier USB Fiyatı https://www.hepsiburada.com/keenetic-omni-dsl-n300-2x5dbi-cloud-vpn-wpa3-amplifier-usb-4xfe-vdsl2-adsl2-fiber-mesh-wifi-modem-router-p-HBV00000MI5NJhttps://www.hepsiburada.com/huawei-hg630a-4-port-300-mbps-fiber-vdsl2-adsl2-modem-p-HBV00000J7R5H |
İnternet Kutusu Fiber/Vdsl/Adsl Taahhütsüz (100 Mbps 99,90 / 250 Mbps 159,90 TL ) (10. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
0850 441 0 140 numaralı çağrı merkezini arayarak bilgi alabilirsiniz. direk beklemeden bağlanıyor
-
Cayma bedelini karşılamıyorlarmış. fiber için 10 tl modem kiralama ücreti alıyorlar. benim modemim var zaten neden 10 tl vereceğim onu anlamadım
-
Merhaba Arkadaşlar,
İnternet Kutusu'na bende geçmeyi düşünüyorum. 2 tane sorum olacaktı:
TT Haziran'dan itibaren toptan tarifelerine %67 zam yaptı. İnternet Kutusu'na da zam gelecek mi? Boşuna Türknet'ten geçmiş olmayalım.
Abone numarasıyla başvuru yapıldığı zaman 1 aylık hediye internet ne zaman faturadan düşecek? İlk ay ücretsiz mi kullanacağız?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1. Zam olur ama Türknet gibi 140 TL beklemiyorum.
2. İlk ay fatura gelir. 2. ay fatura gelmez yani bedava olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicengiz32 -- 27 Nisan 2022; 17:11:16 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Size taahhütlü internet vermiyorlar, verdikleri hizmet taahhütsüz bu yüzden neden cayma bedeli karşılasınlar ki? Fiber için kiralama ücreti Türk Telekom'dan dolayı zorunlu diğer Türk Telekom altyapısını kullanan bütün firmalar da fiber hizmet de bu bedeli alıyorlar. Almayanlar da bu ücreti kampanya fiyatlarının içine koyup alıyorlar zaten. 100 mbit fiber için modem kirası almayan bir firma, bu hız için 89.90 TL den daha az talep ediyorsa, o zaman İnternet kutusu firmasından daha avantajlıdır..
-
Adana'da merkezde kullanıp memnun olan var mı?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
sizinkini not ettim hocam onu kullanacağım.
-
gibirnet yüklü miktarda zam yapacak diye duydum, birde sıfırdan bağlantı ücreti falan eklendiğinde yüksek fiyata geliyor. O fiyata alternatif telefonla bağlansamda yüksek datalara ihtiyaç duymayacağım.
-
İnternet dondurma hizmeti var mı arkadaşlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İstanbul'u bilmem ama İstanbul dışında hizmetleri 10 üzerinden 0 geçen salı gününden beri bağlantı için gelecekler hergun konunun takipçisiyim mail attım cevap bekliyorum( burada bağlantı yapan firmanın telefonu bile yok herhalde) diye oyalayip duruyorlar yarında bağlantı yapamazlarsa araya bayram girecek bı 5 gün daha beklemek zorunda kalacağım bir bağlantıyı 10 günde yaptırmayan bir firma yarın öbür gün ciddi bir sorun olsa onu nasıl çözecek siz düşünün 3-5 lira ucuz diye geçelim dedik dediğime bin pişman oldum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X