Şimdi Ara

İnternet Kutusu Fiber/Vdsl/Adsl Taahhütsüz (100 Mbps 99,90 / 250 Mbps 159,90 TL ) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.142
Cevap
75
Favori
175.703
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
127 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de TurkNet'net İnternet Kutusuna geçiş yaptım. Evrakları whatsapp'tan gönderdim. asıllarını da surat kargo ile gönderdim. Bir gün sonra sabah telefon açtılar geçiş işlemleriniz tamamlanmıştır hiçbir şey yapmanıza gerek yok diye. yani şifre vb. işlemlerini de hallediyorlar. Turknet'ten de sonrasında mesaj geldi modem mülkiyetiniz geçiş yaptığınız firmaya devredilmiştir diye. sorunsuz bir geçiş oldu.

• Milleti 12 saate islemlerini tamamlamislar, bir benim olmadi sanirim :) dun 17.00 gibi basvurmustum gecisim tamamlanmadi. Haftaya kaldi sanirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • qLhF Q kullanıcısına yanıt
    Bizim işlem cumartesi günü olmuştu, yarın whatsapptan yazın isterseniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • qLhF Q kullanıcısına yanıt

WP'den durumu sorun lütfen. Muhtemelen yoğunluktan kaynaklı olarak yetişmekte zorlanıyorlar. Ben başvuru yaptıktan bir gün sonra kendim sorduğumda geçişi hemen sağladılar.

• righteous@ kullanıcısına yanıt

Firmayı bilmem fakat yorumun saçma geldi. Adamlar altyapıyı turktelekomdan kiralıyor sana bireysel satıyor. Her şey turktelekoma ait zaten.

• bende geçmeyi düşünüyorum. Geçiş yapan arkadaşlar nasıl memnun mu. vdsl modem ücretli veya ücretsiz veriyorlar mı.Firma tarifelererine ne zaman, ne kadar zam yapacak.

• KITiPiYOZ K kullanıcısına yanıt

ben de tereddütlüydüm sorun olmadı. fiberse şu an kullandığın eski modemin devroluyor. Ben sorduğumda şu an zam gündemimizde yok dediler ama muhtemelen Türk Telekom haziranda kendi tarifelerine zam yapacağı için bunlara da zam yansıyacaktır.

• sinoppe kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

• Perşembe günü türknet'ten geçiş için başvuru yaptım. Bugün yaklaşık 1 saat önce geçiş işlemlerim tamamlandı. Mega kutu tarifesine geçiş yaptım.

Ancak hattımın kaldırdığı hız 80 civarıyken türknetten hemen hemen bu hızı alırken şuan wifi üzerinden 20-30- kablolu 50-55 hızı ancak alabiliyorum. Müşteri hizmetlerini aradım fakat müşteri temsilcisine bağlanamadım geri dönüş istedim. Tercih edicek arkadaş için şimdilik bir bilgilendirme mesajı olarak dursun burada. Görüşmelerim sonucu değişiklik meydana gelirse bu mesaja cevap bırakırım tekrardan.

• Geçişten sonra peşin ödenen Turknet faturasının iadesi nasıl oluyor?

• righteous@ kullanıcısına yanıt

bana tt den gelenler burası 25 destekliyor 35 olmaz hızını yavaşlat dediler kesinti kopma olmaması için (mantığını bilmiyorum). belki komşular altyapı kadar hız alıyordur ben 2 sene önce bu fiyata tt den 8mbit alıyordum.

• sincax S kullanıcısına yanıt

Hesaplayıp verdiğin ibana iade yapıyolar.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.