< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İnternet Kutusu Fiber/Vdsl/Adsl Taahhütsüz (100 Mbps 99,90 / 250 Mbps 159,90 TL ) (13. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Türknet ten geçiş yaptım. Ama modem kullanıcı adı ve şifresi gelmedi henüz. Ama online işlemlerde üyelik aktif. Türknetten mesaj geldi iptal edildi diye.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ad soyad TC kimlik no ilk 3 sayısı @internetkutusu.com
Şifre: ad soyad TC kimlik no ilk 3 sayısı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Referans olayı nasıl oluyor varmı yapan acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
48 saatir felan kullanıyorum. turknetten geçtim. biraz kullanıp sonra yorum yapıcam.
-
Bu gibi durumlarda Whatsapp hattı aktif yanıt verip yardımcı oluyor hocam. Banada direk gelmemişti tekrar iletmelerini istedim arka arkaya geldi.
-
Muhtemelen bizde zam yeriz ama taş çatlasa 100-110 olur sanırım.
-
Bir gelişme var mı hocam?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Gibirnetten gectim, ilk günku izlenimim hiç hoş değil, pişman edevek gibi, maka hiz 78 mpbs, ortalama 68 mpbs, dün aksam internet koptu bi 10 dk. Gitti, şu anda sabahin 5 i ve hiz 12 mpbs malesef, kayseri lokasyon tavsiye etmiyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba,
Kablo degisimi ucretli oluyormus ama ucretsiz hizmet vericez size dediler, fakat ankastrede bosluk varmi, yer varmi agizida yaptilar. Bende dedim ki sonucta bana gelen bir kablo var. Bununla yenisi degismeyecek mi ? Bana nasil yer olmazsa degismiyor falan deyince bir sey demediler. Bir gun beni arayip ulasamamis teknik ekip diger gun arkadasin numarasini verdim ulasan olmadi. Wp yazdim, yogunluktan oturu donememislerdir dedi. Suan icin ekstra bir gelisme yok.
-
İnternet kutusu geçişte hem bireysel sözleşme hem geçiş formu istiyorlar bir de kimlik fotoğrafı ön ve arka yüzünün. Başvuranlar yolladı mı kimlik merak ettim
Valla hocam kuşkulu yaklaşmak günümüz şartlarında belkide mecbur kalınan bişey ama sen fazla korkuyosun gibi :)
Göndermeden başvurunu alamazlar zaten. Göndermek şart. Herkeste göndermiştir. En azından ben gönderdim.
Turknete(mevcut iss) yolluyor onlarda.
-
Kimliği gönderirken sadece internet başvurusu için iletilmiştir yazabilirsiniz. Kabul ediliyor.
-
Aynen üzerine böyle bi ibare eklenebilir ben öyle yapmıştım sanırım.
-
Evet şart maalesef.. turknete başvururken fotokopisini göndermiştim sadece siyah beyaz. Başvuranlara sormak istedim sadece :)
Kimliksiz olmaz mı? dediğinde Olmaz diyolarsa yapacak bişey yok :) ki öyle diyolar zaten.
-
Kimliksiz olması mümkün değil çünkü resmi sorumluluğu size ait olan ve olması gereken, BTK tarafından log kayıtları takip edilen bir hat bağlatıyorsunuz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X