Şimdi Ara

İnternet Kutusu Telekom Geçiş Sürecim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yaklaşık 5 yıl türktelekom kullandım 16mbps alabildiğimi söylüyorlardı daha sonra türkneti buldum ve geçiş yaptım yaklaşık 1 hafta içerisinde internetim aktif oldu ve kullanmaya başladım.

4 Yıl Türknet kullandıktan sonra son gelen zamlardan ötürü farklı bir firma arayışına girdim internet kutusu telekom diye bir firma buldum.

Firmayı biraz araştırdım google yorumları genelde olumlu yönde fakat wifi çanak sistemi ile alakalı genelde yorumları o işide yapıyorlarmış yani altyapı olmayan yerlere çanak ile hizmet veriyorlar fakat

benim yaşadığım yer vdsl 50mbps kadar destekliyordu bunu önceden biliyordum zaten çağrı merkezlerini aradım adresimi kontrol ettirdim 50mbps çıktı daha sonra bana mail olarak evrakları ilettiler

başta çok tereddüt ettim daha sonra iptal sürecinde problem yaşarım diye fakat yorumlara istinaden devam etmek istedim evrakları doldurup kendi anlaşmalı oldukları kargoya verdim aradaki kargo sürecini

ortadan kaldırmak için belgeleri tarayıp kendilerine mail olarak ilettim ve işlemleri başlattırdım.

Daha sonra çağrı merkezi tarafından arandım hattımın açıldığını ekiplerinin gelip kurulumu yapacağını belirtti ve modemimin olup olmadığını sordu var olduğunu söyledim.

Ertesi gün sabahtan ekipler geldi kurdu ve şuan kullanmaktayım pingim yaklaşık 5 ila 10 arasında değişiyor hız olarak 50mbps alıyorum yine fakat ücret olarak 80 tl gibi komik bir rakam ödüyorum.

Çağrı merkezlerini geçiş sürecinde yaklaşık 5 6 kez aradım genelde sorularıma yanıt alabildim.

Statik ip talebim oldu kendilerinden yaklaşık 10 dakika içerisinde tanımladılar umarım hep böyle hızlı ve fiyat olarak ucuz olurlar..

Not: hala kullanmaktayım sorularınız varsa yanıtlayabilirim daha önce çok fazla operatör kullandım hepsi aynı altyapıyı kullanıyor zaten ben ucuz olduğu için geçtim geçiş ve firma hakkındaki düşüncelerimi yazmak istedim.

• Merhaba,şu ana kadar kullandığınız firmaları söyler misiniz? İnternet kutusu nasıl memnuniyet açısından,müşteri hizmetleri,teknik destek,ping ve hız değerleri?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.