Arkadaşlar başvuru yaptım kullanınca deneyimlerimi aktarırım. Bu arada başvuracak arkadaşlara 1 ay ücretsiz kullanım için referansımı verebilirim bende. |
İnternet kutusu telekom kullanan varmıdır. (2. sayfa)
-
-
Merhaba modemi kapatıp açtığımız zaman farklı bi ip numarası geliyor mu her seferinde?
-
Hiç fark etmedim. Eve geçince bakıp yazarım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şimdi denedim. Ip adresi değişmiyor sabit...
Tamam teşekkür ederim.
-
Rica ederim.
Ciddi ciddi bu firmaya geçmeyi düşünüyorum. Millenicomdan memnun değilim. Netflix açamıyorum. Türknet desen 139 TL olmuş.
Kullanan arkadaşlar bol bol deneyimlerini yazarlarsa memnun olurum.
-
Edit: Arkadaşlar cumartesi akşam başvurdum pazartesi akşam geçiş tamamlandı. Ref ile geçiş yaptım gelecek ay ücretsiz olacağını söylediler.Netspeed kullanıyordum 35 mbps 86 ödüyordum şuan 100 lük pakete 80 ile gçiş yaptım hattım en fazla 64 kaldırıyordu ama 72 ile kullanıyorum sıkıntı yok şuanlık.
-
Müşteri hizmetleri nasıl hocam? Geçtiğiniz için memnun musunuz?
-
Hayırlı olsun. Umarım memnun kalırsınız... Cumartesi günü nedense nette sorun vardı. Bağlantı yavasti ama şimdi akşamına düzeldi. 1-1.5 aydır olmuyordu sorun. Anlamadim neden böyle oldu...
Şuana kadar uygun fiyatlı sağlayıcılarda sanırım en iyisi gıbırnet ve internetkutusu
-
merhaba, ben de internetkutusu sirketi uzerinden internet almayi dusunuyorum. referans paylasabilirseniz sevinirim.
-
fiyat artırımı olmayacaksa iss ye geçmeyi planlıyorum..ref kodu paylaşıp ücretsiz 1 ay kullanmamıza vesile olacak varsa bana pm atabilir mi?
-
Fiyat artışlarından sonra İnternet kutusuna başvurdum iki gün içinde geçişim sağlandı çok tatlı mh personelleri var özellikle whatsapp destek olayına bayıldım bazen cevap süreleri gecikse de hep dönüş yapıyolar aranmak istediğimde hemen arıyorlar. Ben kesinlikle tavsiye ederim altyapım 80mb destekliyordu 5 ghz de ve kablolu da 85leri görüyorum daha önce milleni de 75lerdeydi aynı altyapıda hızım neden arttı çok anlam veremedim, özetle internet kutusu benden tam puan geçer not aldı umarım diğerleri gibi onlarda kendini bozmaz da uzun yıllar kullanırız
-
Ben çok memnunum sabah 9 dan akşam 12ye kadar sesli muhattap buluyosun, pazar günü sadece whatsapp destek üzerinden ilerliyor ama ben zaten sadece wp kullanıyorum
-
Hiç düşünme geç bende milleniden geçtim hızım bile arttı
-
Referans isteyene kod paylaşırım
-
Bende bu firmaya geçmeyi düşünüyorum 2 sorum olacak, sitesinde ücretsiz kurulum diyor ama aktivasyondan bahsetmiyor, aktivasyon ücreti varmı? Birde yine sitesinde bu fiyatın geçerliliği ile ilgili bir bildiri yok , size şu kadar ay fiyat garantisi gibi birşey söylendi mi yoksa istediği heran fiyatı arttırabilir mi?
-
Başka firmadan geçerken her hangi bir ücret yok. Sıfırdan kurulumda 99 TLydi galiba kurulum ücreti. Ben de kurulum da istedim. Apartmanda eski tip telefon hattı vardı ve gelip onu da bağladılar. Kurulum ücreti alınmadı ama...
Fiyat konusunda da aralıkta kayıt olurken bana garanti veremediklerini ama ellerinden geldikçe bu fiyatta kalacaklarını, artarsa da minimum düzeyde olacağını söylediler. Benim düşüncem turknet fiyatından sonra yazın bunlar da 100-120 yapacakları yönde.
Merhaba iki farklı adreste biri Turk.net diğeri Milleni.com olmak üzere ses ve internet aboneliğim var.
Aboneliklerimi ses ve internet olarak daha uygun tarifeye taşımak istiyorum.
Önerilerinizi rica ederim.
Bilgisini paylaşan herkese şimdiden teşekkürler.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X