Şimdi Türkiye çıkışları balıklar yedi tam kapasiteyle bağlanamıyoruz gibi şeyler duyuyoruz (Zuahahah sadece şaka aptal sanmayın beni) Bu türkiye çıkışlarının girdiği bi giriş vardır herhalde zuahaha İşte ben bunu merak ediyorum internetin omurgası nasıl. Bu Kurumlar nereleridir yada bi serveramı bağlanıyoruz. Bu adamlar bu işi beleşemi yapıyo.
Kısacası İnternet kullandığımız anlamın dışında kablosal olarak nedir. Biz nereye bağlanıyoruz.
Cevaplarınızı sabırsızlıkla bekliyorum
Bu konuda cok fazla bilgim yok ama yanlışsam arkadaşlar düzeltsin. Kablosal olarak sen telekoma bağlsın telekomda dünya üzerinde sanırım 8 tane olan rootlara bağlı. Tüm dünya iletişimi bu rootlar sayesinde gerçekleşiyor. Rootların cogu ABD de sanırm. Aslında cok daha detaylıydı bu ama aklımda kalanlar bunlar
Dunya uzerinde toplam 13 Root (kok) server var bunlar butun dunyanin giris cikislarini duzenliyor. Tamamina yakini ABD'de yani eger ABD bunlari kapatirsa istese butun dunyanin internetini keser.
NOT: Ufak bi not dusmek istedim. Yalnizca Rapidshar e sitesinin 45 Gigabit up/down hizi varken tum turkiyenin yalnizca 26gigabit
13 müş
13 tane füze = Sayfa görüntülenemiyor
Bak bunu ilk Defa Duydum Peki Biz Bu bağlantılar İçin Bişiler Ödüyormuyuz ?
quote:
Orjinalden alıntı: __BL3DE__
Bak bunu ilk Defa Duydum Peki Biz Bu bağlantılar İçin Bişiler Ödüyormuyuz ?
Bilmiyorum ama herşeyin bir bedeli wardır dimi???
ben de emin değilim ama biz faturayı telekoma ödüyoruz onlar da aldıkları paranın bir kısmını root a yatırıyor herhalde.
Saolun Da konuyu biraz daha açabilecek bi arkadaş varmı gerçekten merah ediyorum. Bu arad yurtdışı çıkışları arızalıyken 65 gb olmalı çıkışlar. normal 100 bile olsa kumik 1rapid+1megaupload=1 TÜRKİYE çıkışı zuahhahaha
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme