Arkadaşlar, Eski konumumuzdan 70 metre ileriye taşınmış bulunmaktayım. Eski dairemde 1mbit sınırsız internet kullanıyordum. Fakat beni tatmin etmediği için netimi şuanki adresime nakil ederken tarifemi değiştirip 8mbit Limitsiz** tarifeye geçtim. Dün gelip internetimi açtılar.Fakat şuan eskisindende yavaş bir net söz konusu.Sizce nakil edilirken eski tarifemmi geçerli şuan. Bir kaç gün sonra düzelir mi ? Yoksa arayıp sorunumu dile getirmelimiyim ttnet M. Servisine. İlk 5 ay 15 Tl kampanyasınada girdik. 2 Sene iptal edemem.(Ek para hariç).
Ne yapmalıyım yardımcı olursanız mutlu olurum :) .
İptal ettirebilirsiniz kampanyanızı. Sadece faydalanmış olduğunuz kadar indirim ücretini geri ödersiniz, yani mesela gelecek ay kampanyayı iptal etseniz, 49-15=34 TL bir ceza ödersiniz. Santraliniz desteklemediği için hızınız bu kadar düşük olmalı. 1 Mb bağlantıda böyle bir sorun olmaz, sadece Net tarifelerde olur.
Teşekkür ederim. Fakat hemen 50 metre ileride bir internet kafe 8mbit tarifesinden kullanıyor ve sorunsuz çalışıyor.
Hız sorunun bir çok sebebi olabilir, ama net paketlerde genelde santral kaynaklıdır. Bina içi tesisattan sizin sisteminize kadar her şey hızı düşürebilir.
Hem adsl hem telefon numarasi, icin 2 ayri form mu dolduruyoruz.. ve kac is gununde geliyor yakin zamanda yaptiran arkadasim var mi?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme