Şimdi Ara

İnternet nakil ve tarife değişikliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, Eski konumumuzdan 70 metre ileriye taşınmış bulunmaktayım. Eski dairemde 1mbit sınırsız internet kullanıyordum. Fakat beni tatmin etmediği için netimi şuanki adresime nakil ederken tarifemi değiştirip 8mbit Limitsiz** tarifeye geçtim. Dün gelip internetimi açtılar.Fakat şuan eskisindende yavaş bir net söz konusu.Sizce nakil edilirken eski tarifemmi geçerli şuan. Bir kaç gün sonra düzelir mi ? Yoksa arayıp sorunumu dile getirmelimiyim ttnet M. Servisine. İlk 5 ay 15 Tl kampanyasınada girdik. 2 Sene iptal edemem.(Ek para hariç).

Ne yapmalıyım yardımcı olursanız mutlu olurum :) .

• İptal ettirebilirsiniz kampanyanızı. Sadece faydalanmış olduğunuz kadar indirim ücretini geri ödersiniz, yani mesela gelecek ay kampanyayı iptal etseniz, 49-15=34 TL bir ceza ödersiniz. Santraliniz desteklemediği için hızınız bu kadar düşük olmalı. 1 Mb bağlantıda böyle bir sorun olmaz, sadece Net tarifelerde olur.
  • Teşekkür ederim. Fakat hemen 50 metre ileride bir internet kafe 8mbit tarifesinden kullanıyor ve sorunsuz çalışıyor.
  • Hız sorunun bir çok sebebi olabilir, ama net paketlerde genelde santral kaynaklıdır. Bina içi tesisattan sizin sisteminize kadar her şey hızı düşürebilir.
  • Hem adsl hem telefon numarasi, icin 2 ayri form mu dolduruyoruz.. ve kac is gununde geliyor yakin zamanda yaptiran arkadasim var mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.