Şimdi Ara

İnternet olan kasayı 3 pc de kullanmak ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Suan bir muhasebe burosunda internetsiz 2pc var 1de internet için kullandığım kasa var kasanın arkasına bir aparat aldım internetsiz kullandığım pc ile internetli kasayı tek monitörde kullanıyorum
    2 kez ctrl ye basınca diğer kasanın ekranı geliyor neyse

şimndi diğer internetsiz pc dede internet kullanmam gerek ama ekonomik bir yol gerek en azından tekrar yeni bi kasa ve aparat almadan
    hangi alternatif leri kullana bilirim

aklıma wmware kurupmak geldi ama mesela internete açsam pc yi vmware kursam içine xp kursam internet kuullansam o sekil ama orjinal xp neti kapatsam vmwaredekin de girebilecekmıyım

yada bilmediğim baska bir aparat varmıdır?

• internetli bilgisayarına 1 tane daha ethernet al ( bağlantısı usb ise ve ethernet kartı varsa ona da gerek yok) diğer int. olmayan bilgisayarında ethernt varsa ethernetleri kullanarak internetein olur en ucuz şekli bu 1 yada 2 ethernet 2 sini 10 liraya forumdan alırsın 1 tanede yetebilir..
  • cevap için saol fakat amaç yazmadım amacım cok önemlli ve sistem kurulumuna gerek olmadna kullandığım pclerin internete bağlanmasını istemıyorum o yuzden fazladan bir kasa aldım virüs vs.. bulasırsa ne olusa olsun birde aparat aldım oturduğum yerden tek ekrandan 2pc kullanıyorum

ama suan diğer internetsiz olan pc de aynı şekilde kullanmak istiyorum bilmem anlatabildimmi?
  • ŞUNA BİR BAK

Bundan daha ekonomiğini anca bit pazarından bulursun...
  • internetsiz pc lerin ethernet girişleri vs var yani istsem kabloyu takıp bağlanabilirim yani bir kasa var monitörsüz fazladan aldım internet için onunla internete giriyorum ondan 2pc yede valla sanırım anlatamıyacağım derdimi :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: amt_vtn

internetsiz pc lerin ethernet girişleri vs var yani istsem kabloyu takıp bağlanabilirim yani bir kasa var monitörsüz fazladan aldım internet için onunla internete giriyorum ondan 2pc yede valla sanırım anlatamıyacağım derdimi :(

kesinliklee
  • bu anlamanızda yardımcı olacak
    http://www.netsiparis.com/detay.asp?kod=18191067004

bende bu aparattan var internetli pc yi internetsiz olanın monitörune görmeme ve aynı maıuse ile klavye ile kullanmama yarıyo
    şimdi diğer internetsiz pc yide keni bir pc kasası almadan baska bir alternatif bulabılırmıyım dedım ama kımse kullanmadığında bu sekılde anlatamadım
  • dostum eternetlerlerle birbirine bağla (switch yada 4 portlu modemden) uzak bağlantı yaparak diğer pc nin ekranını gör .... işyerinde böyle çalışıyoruz biz ...ayrıca bi aparata falanda gerek yok.....uzak bağlantıyı kaydedersin masaustune tıklayınca diğer pc ye girersin

uzak bağlantı yapamam dersen ; eternetlerle bağla birbirine TeamViewer adlı programlada pc ekranlarını görüp kontrol ededrsin ama en sağlıklısı uzak bağlantı ağ hızı 100mbps olduğundan sorunda çıkmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mulli_55 -- 17 Mart 2009; 23:13:57 >
  • ok uzak bağlantı aklıma geldi daha önce hiç yapmadım ama resimli anlatım var bu sitede. peki uzak bağlantı için pc lerin birbirini görmesi yeterli oluyor sanırım anlattığına göre illa internet olmasına gerek yok yani teamViewer cok yavas kalır dediğin gibi ben en iyisi uzak bağlantı olayını yapımm saol
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.