Şimdi Ara

Internet Olmadan iPhone'u Nasıl Sıfırlarım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefonumda çok gıcık bir sorun var, çözüm önerileri bekliyorum.

Şimdi iPhone4'ümün wifisi bozuldu, internete giremiyorum, ben de telefonu sıfırlayım dedim.

Amaaa!! sıfırlamak için telefonumdaki "iphonu'mu bul" seçeneğini iptal etmemi istiyor benden. Bu şeyde internet olmadan iptal edilmiyor.

3G internet açıkama yine işe yaramıyor, illa wifi internet lazımmış, e benim sounumda zaten wifinin çalışmaması.

Şimdi ben bu telefonu nasıl sıfırlayabilirim, çözüm önerisi olan var mı?

• iphone U bul 3G üzerinden ayarlar>iCloud altından kapatilabiliyor, oradan kapatmayı denediniz mı ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deejaycluber

iphone U bul 3G üzerinden ayarlar>iCloud altından kapatilabiliyor, oradan kapatmayı denediniz mı ?

Tamam da hocam yukarıda yazdım ya! oradan kapatırken icloud şifresini soruyor, onu doğrulamak içinde internetten bilgi yolluyor, internet olmadığı içinde oradan kapanmıyor, dene istersen. wifi'yi kapat, oradan kapatamıycaksın. + 3G ile kapanmıyor, illa wifi internet lazım diyor iphone.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizaya -- 15 Mart 2014; 13:04:40 >
  • İcloud.com üzerinden pc ile girip kapatın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim başka telefondan iphonemi bul özelliğini aç ordan iphonemi sil yap.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi 3G ile denedim kapandı
    Ayarlar/icloud/iphoneumu buldan kapattım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3G üzerinden bende de kapanmadı:
    "Doğrulanamadı: İnternet bağlantısı çevrimdışı gözüküyor" diyor.

Not: Hattım Avea.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sen bu telefonda wifi disinda internet kullandin mi hic, 3G uzerinden. Hattinda internet baglantisi tanimli olmayabilir, yada aveanin internet ayarlari olmamistir.
    İnterneti olan bir PC den de iphonumu bul u kapatabilirsin. icloud.com a kullanici adin ve parolanla gir, orada cihazlardan iphone unu kaldir.

Edit: 3G uzerinden olmamasi anlik bir hata olabilir, vodafone ile hep 3G uzerinden yapiyorum cunku.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi some_one -- 15 Mart 2014; 14:25:51 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.