Şimdi Ara

İNTERNET ÖLÜYORMU BANA MI ÖYLE GELİYOR ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaşım çok büyük çoğunluğunuzun üzerindedir. Aktif olarak 1995 yılından beri aktif bir internet kullanıcısıyım. Sanırım rahatlıkla söyleyebilirimki WWW tabanlı internet son iki üç yılda bitme noktasına gelmiş durumda. Çok severek girdiğim forumlara giriyorum son mesaj aylar yıllar evveline ait. Arada belki bir iki tane güncel mesaj var. Bu haliyle kendimi terkedilmiş şehirlerinde geziyormuşum gibi geliyor. Aynı şekilde başka meşhur sitelere giriyorum onlarda da durum benzer. Download.com lar Cnet ler eski parlak günlerinden eser yok. Bu durumdan cep telefonları mı yoksa şu Z kuşağımı sorumlu ne dersiniz ??

• İnternet kullanimi her gecen sene daha da artiyor, siz yanlis yerlere bakiyorsunuz. Suan redditin tek basina instagramdan fazla kullanicisi var, arayabileceginiz her turlu konuya ozel subreddit var. Onun disinda quora gibi siteler de mevcut.

Tabi bir de benim ilgi alanim olmasa da sosyal medya var basini alip gitmis olan. Millet haberleri bile artik internetten takip ediyor. İnternet olmuyor, internet disindaki her sey yavas yavas oluyor veya internet uzerinden calisir hale geliyor tek tek.
  • İNTERNET BİTİYEAHHHHHHHHHHHHHHH
  • İnternet bidmiş
  • Dayi msn kapanali cok oldu
  • kljaljsdlkjdslajdakdsl
  • Hala 1995 yılında gibi internet kullanmaya çalıştığın için sana öyle geliyor bence
  • arada bi açıp mayın tarlasıda oynuyo musun
  • İnternet bitmiyorda senin dediğin forumları biliyorum ben de çok takılırdım. Artık çoğu kapandı ever yöneticiler ilgilenmedi üyeler başka yerlere gitti falan filan. Güzel ortam kayboldu ama internet bitmedi diyebiliriz.
  • Nerde dolanıyo internet kullanıcıları beyler bizde gidek
  • herşey ilkten çok daha talep görür ve sonradan talep azalır

lakin bu internet bitiyor anlamınada gelmez

çunku çok geniş bir alan internet
  • Scutigeromorpha kullanıcısına yanıt
    Aynen 😂
  • eskiden turkmmo gezginler'e cnet'e sık sık girerdim.En son girişim 5 6 sene önce olmuştur bu sitelere sanırım.İnternet bitmiyor sizin internet kullanım alışkanlığınızı yenilemeniz gerek miyadı dolmuş sitelerde vakit harcıyorsunuz.
  • youtube, twitter, reddit, bunların hepsi birer dünya haline geldi ve kendi ekosistemlerini oluşturdu. internetin belki de yarısı bu üç sitede.

ölmek bir kenara, internet gerçek hayatı alt etti ve gerçeklik kendisi oldu bile.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.