Şimdi Ara

İnternet önerisi Antalya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
1.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Geçen sene internet bağlatmak için superonline gitmiştim ADSL internet için. TTnet ile konuşmamız gerektiğini söylediler TTnete gittim port yok dediler. Antalyada AntWifi adında bir firmadan internet aldım. ilk 3 ay çok güzeldi AKK ve Taahhütte yok ama sonrada sorunlar çıkarmaya başladı beni en çok sinir edende ping sorunu CSGO da çok sorun yapıyor hiç 100 ün altına çok nadiren iniyor oda en fazla 90a kadar. Bazen aniden 300-400 lere sıçrıyor. Son bir kaç gündürde hep 150 200 arası. Firma ile defalarca konuştum. Geleceğiz diyorlar ama gelmiyorlar. Daha sonrada ping için yapabileceğimiz birşey yok beğenmiyorsan iptal ettir diyorlar. Başka bir firma bulursam iptal ettireceğim zaten. Bu yüzden Antalyada bildiğiniz Firmalar var mı ? önerebileceğiniz. Ping sorunu olmayan.

EDİT: Eskiden 65-88 Arası ping değerleri alıyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnonymousT -- 11 Nisan 2017; 19:30:52 >

• Başka AirFiber firmalarına bakmanı tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Airfiber tarzı firmalarda hep sorun olduğunu duydum. Fakat sizin için de başka seçenek gözükmüyor. Eğer başka bir firma varsa ona bakın derim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu an antalya merkezde durunet kullanıyorum ve oldukça memnunum...

ancak oyun oynamadığım için diğer firmada yaşadığınız sorunlar hakkında da tam bir yorum yapma durumum yok...

ancak standart web işleri film izleme vs işleiri için fazla fazla memnunum.
  • airfiber internetler istediği kadar akksız kotasız olsun her türlü ping yüksek olucaktır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.