Şimdi Ara

İnternet Paketi Bulunmayanlara İnternet Ücreti Yansımayacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BTK harika bir karara imza atarak internet paketi bulunmayan kullanıcılara gsm operatörleri tarafından ücrete tabi tutulmayacaklar.

Tüketicinin lehine olan bu kararı sizlere şöyle açıklayayım. İnternet paketiniz yok internete girmek istediniz veya cebinizde yanlışlıkla internete girdi ya da internet paketiniz bitti haberiniz yok siz hala çılgınlar gibi internete giriyorsunuz normal şartlarda böyle durumlarda internet paketiniz yoksa ya faturanıza yansıyordu ya da kontörünüzden düşüyordu.

BTK’nın aldığı yeni kararla siz internet paketiniz yokken internete girmeye çalıştığınızda internete giremeyeceksiniz operatör tarafından bilgilendirme mesajı gelecek. Siz gelen mesaja onay verdiğiniz anda internete girebileceksiniz. BTK’nın aldığı bu kararı kutluyorum.

Kaynak:http://www.nededik.com/internet-paketi-bulunmayanlara-internet-ucreti-yansimayacak/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: yamyamix

BTK harika bir karara imza atarak internet paketi bulunmayan kullanıcılara gsm operatörleri tarafından ücrete tabi tutulmayacaklar.

Tüketicinin lehine olan bu kararı sizlere şöyle açıklayayım. İnternet paketiniz yok internete girmek istediniz veya cebinizde yanlışlıkla internete girdi ya da internet paketiniz bitti haberiniz yok siz hala çılgınlar gibi internete giriyorsunuz normal şartlarda böyle durumlarda internet paketiniz yoksa ya faturanıza yansıyordu ya da kontörünüzden düşüyordu.

BTK’nın aldığı yeni kararla siz internet paketiniz yokken internete girmeye çalıştığınızda internete giremeyeceksiniz operatör tarafından bilgilendirme mesajı gelecek. Siz gelen mesaja onay verdiğiniz anda internete girebileceksiniz. BTK’nın aldığı bu kararı kutluyorum.

Kaynak:http://www.nededik.com/internet-paketi-bulunmayanlara-internet-ucreti-yansimayacak/

Eğer haber doğruysa müthiş bişey bu. Ama bunu operatörler yapar mı ya da yapabilirler mi orası muamma.

• Türkiyede bence en iyi çalışan kurum BTK gerçekten.Adamların çıkardıkları düzenlemeleri takip ediyorum hep.Nerede bir sorun varsa hep çözüyorlar.
    Bir de BDDK bu kadar hevesli çalışsa iyi olurdu.
    Türkiyede en çok şikayetler bu kurumlardan geliyor.Banka ve Telekom.

Ayrıca bu haberde anlamadığım bir yer var.Gelen mesaja onay verip internete girersem yine de ücret kesilmeyecek mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vega

Türkiyede bence en iyi çalışan kurum BTK gerçekten.Adamların çıkardıkları düzenlemeleri takip ediyorum hep.Nerede bir sorun varsa hep çözüyorlar.

Ayrıca bu haberde anlamadığım bir yer var.Gelen mesaja onay verip internete girersem yine de ücret kesilmeyecek mi?

Onay verirsen tamam onayladım benim internet paketim olmasa da internete gireceğim diyorsun sonra normal ücret kesiliyor. Onay mesajının mantığı o.

• Hele sukur, yillar boyle bir onlem alinsin diye dilimizde tuy kalmadi.

• süper haber
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vega

Türkiyede bence en iyi çalışan kurum BTK gerçekten.Adamların çıkardıkları düzenlemeleri takip ediyorum hep.Nerede bir sorun varsa hep çözüyorlar.

Hocam bırak yav. Çok iyi bir kurum olsa akk zırvalığını çoktan kaldırırlardı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • burada önemli olan bi durum daha var
    mobil veri yi açtığımız zaman internete girmesekde 2-3 lira gidiyordu
    bunun gibi durumlarda liralarımız yine gidermi ?

en iyisi müşteri hizmetlerini aramadan yıldız kare yaparak veya kullandığımız operatöre sms yollayarak interneti açıp kapamakdır
    böyle bi şey olursa çook iyi olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gitmez ekrana bildirim gelecektir. O giden 2 3 lira cihazda çalışan arkaplan uygulamalarının mobil veriyi açar açmaz kıtlıktan çıkmış gibi internete saldırmasından dolayı. Mesela interneti açar açmaz
    Whatsapp kendi serverine bağlanır mesaj var mı diye sorar,
    FB Messenger yine öyle.
    Mağaza kendi serverine bağlanır güncelleme var mı diye sorar.
    ...
    Bunlar olurken 2 3 lira gidiyor işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 2 Aralık 2015; 11:31:55 >
  • teşekkürler hocam
  • Güzel bazen telefonla Konuşurken İnternet'e giriyordu 1-2 tl gidiyordu

• bunca sene milleti iyi söğüşlediler bu yolla
  • Yururluge girdi mi ?

• Güzel numaraymış!

• Ne zaman başlar acaba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.