Bildirim
İnternet paketi hemen bitti
Versace Dylan Blue Edt 50 ml Erkek Parfüm : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetik
https://www.amazon.com.tr/dp/B01JG5UT64
9 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
mümkün değil 12 saatte bitmesi...
anca whatsapp'ten video vs falan alıp göndermeniz lazım
ya da ne bileyim mail alıp gönderirken büyük boyutlu ekli dosyalar olması lazım
ben o kadar aktif kullanıyorum video falan izliyorum 7-8 günde anca 1GB oluyor -
Video hiç izlenmedi mailden fotograf bakildi 5 6 email atildi biraz whatsapp birazda facebook daha once boyle bisey basima gelmedi ayrica
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cihazda web bağlantılı başka bir uygulama olabilir mi?
Bildirimler ve konum servisleri kapalı mı mesela?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Konum servisleri açık kalmış onu kapadım ama yinede bitmesi saçma geldi gonderilen 1.7 gb alınan 890 mb yazıyor
Bunun kaynağı birden yeni actinizda maillerin yüklenirken kotayı götürmüş olabilir
Bu yuzden cepnet sinirsiza gectim 9.99 tl mis
quote:
Orijinalden alıntı: visivo
Bu yuzden cepnet sinirsiza gectim 9.99 tl mis
Ben de cepnet kullanıyorum uzun süredir ama öyle anlar oluyor ki edge hızı çileden çıkartıyor beni. 1gb'lık internete geçmeyi düşünüyordum ama bu konu çok rahatsız etti beni. Kafama göre bir internet tarifesi bulamadım bir türlü. -
quote:
Orijinalden alıntı: alpcuvas
İphoneda sadece maill whatsapp ve facebook u kullaniyorum 1 gb lik internet paketim bitti birtane daha aldim 12 saatte oda bitti hicbirsey yapmadan sizce bu turkcellden mi iphone danmi kaynaklaniyor
ayarlar - store - uygulamalar(acik/kapali). ne durumda? eger aciksa , itunesa pcinden indirdiklerin otomatik iphone a da iner kota gidebilir:)
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam icloud yedeklemeyi kontrol etmeni oneririm. -
Hocam icloud yedeklemeyi kontrol etmeni oneririm.
2 sebebi varmis arkadaslar telefonun kaydiyla sorunlar olmustu 1 haftalik mail yukendi ve icloud acık kalmis hepinize teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X