Şimdi Ara

İnternet Paketi Kullanım Önceliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
5.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Hattıma tanımlı 2 farklı internet paketi var diyelim. (Hediye veya ek paketler değil)
    Harcama önceliği tam olarak neye göre oluyor. Bitiş süresi erken olanı önce mi kullanıyor acaba? Bu konuda tecrübesi olan var mı?

Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Turkcell de ilave 1gb almıştım. 2 hafta geçerli. Hesap kesim tarihim 25.06.2018. 26 sı faturam ve paketlerim sıfırlandı, 2gb 1000 dk 1000 sms. Bu paketlerin bitiş tarihi 25.07.2018. Ancak paketim sıfirlandıktan sonra ilk bitecek olan ilave internet paketinden değil de ana paketten düştü. Her zaman önce ana paketten kıllanıp sonra o bitince ilave paketten düşermiş. Yani şu saçmalığa bakın. Hem süre sınırı koy, hem de müşteri için dezavantajlı şekilde davran. Faturanın yenilenmesine az bir süre kala ilave paket alana ceza gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: aksoyhas

Turkcell de ilave 1gb almıştım. 2 hafta geçerli. Hesap kesim tarihim 25.06.2018. 26 sı faturam ve paketlerim sıfırlandı, 2gb 1000 dk 1000 sms. Bu paketlerin bitiş tarihi 25.07.2018. Ancak paketim sıfirlandıktan sonra ilk bitecek olan ilave internet paketinden değil de ana paketten düştü. Her zaman önce ana paketten kıllanıp sonra o bitince ilave paketten düşermiş. Yani şu saçmalığa bakın. Hem süre sınırı koy, hem de müşteri için dezavantajlı şekilde davran. Faturanın yenilenmesine az bir süre kala ilave paket alana ceza gibi.
    Hem türktelekom değil hemde soruma cevap değil. Tüm zıtlıklar birarada.

Konu hakkında fikri olan yok sanırım.

• Tüm operatörler için öncelik hediye paketleri kullandırmak sonra da tarifendeki paketi kullandrmak üzerinedir.

Misal bugün 2 GB hediye ettiler 1 ay geçerli diye. Önceliği ona verirler ki hemen bitiresin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: astegon

Tüm operatörler için öncelik hediye paketleri kullandırmak sonra da tarifendeki paketi kullandrmak üzerinedir.

Misal bugün 2 GB hediye ettiler 1 ay geçerli diye. Önceliği ona verirler ki hemen bitiresin.
    Konumdada belirtmiş olduğum gibi hediye paket değil. 2 farklı internet paketi...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sadece internet için hat
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.