Şimdi Ara

internet paketim bitmiyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
5.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • turkcell den 3tl ye 100mb internet paketi aldım. 2haftadır kullandığım halde 93mb kaldığı gözüküyor. Hatta 5mb dosya indirdim 4gün önce hala 93mb. O kadar kullanıyorum hala aynı. Internetten kontrol ettim başka da paket üyeliğim yok. Sizdede var mi acaba aynı durum?

• vodafone un şubat mart ayı geldi şimdi aklıma ne günlerdi be :)
  • aynı şekilde bende 13 ünde almıştım.şimdiye bitmiş olması lazım.Ama halen 98 mb görünüyo.Müşteri hizmetleri hiç kullanmamışsınız falan saçmaladı.yarın ekstra fatura gelirse bu kayıtları dinleriz beraber dedim.Oda tabiki,bu amaçla kaydediyoruz zaten dedi.Kullanıyoruz bakalım,ne olcak.
  • bu konu da ispat mahiyetinde. kaydedin, bulunsun.
  • ben her gün mesaj atıyorum kontrol için. Zaten turkcell gönderdiği mesajları kaydediyo. Sorun olacağını sanmıyorum açıkçası
  • bence hattınız faturalıysa yinede dikkat edin ben vodafone 4gb 3G paketi kullanıyorum kullandım girip kotaya bakıyorum kota aynı duruyor 3gün boyunca kota aynı kaldı 4gün sonra 1,5gb gitmiş yani bazen sistemsel hatalar olabiliyor hattınız ön ödemeliyse kullanın ama hattınız faturalıysa dikkat edin derim.
  • Çok ilginç,hemde turkcellden hiç beklenmicek davranışlar.:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı

Çok ilginç,hemde turkcellden hiç beklenmicek davranışlar.:)
    Aynen benim de öyle.Hiç kullanılmamış gözüküyor.İşlem kaydında toplam 30 mb kullandığım gösteriyor.
  • işte türksel farkı
  • Yerli malı yurdun malı vatandaşa kıyak
  • quote:

Orijinalden alıntı: c_._s
    bence hattınız faturalıysa yinede dikkat edin ben vodafone 4gb 3G paketi kullanıyorum kullandım girip kotaya bakıyorum kota aynı duruyor 3gün boyunca kota aynı kaldı 4gün sonra 1,5gb gitmiş yani bazen sistemsel hatalar olabiliyor hattınız ön ödemeliyse kullanın ama hattınız faturalıysa dikkat edin derim.

bişey olacağını sanmıyorum. Sonuçta operatörden kaynaklı bir sorun. Turkcell bu güne kadar kendi hatalarıni hiç ödetmedi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fthkrtl

quote:

Orijinalden alıntı: c_._s
    bence hattınız faturalıysa yinede dikkat edin ben vodafone 4gb 3G paketi kullanıyorum kullandım girip kotaya bakıyorum kota aynı duruyor 3gün boyunca kota aynı kaldı 4gün sonra 1,5gb gitmiş yani bazen sistemsel hatalar olabiliyor hattınız ön ödemeliyse kullanın ama hattınız faturalıysa dikkat edin derim.

bişey olacağını sanmıyorum. Sonuçta operatörden kaynaklı bir sorun. Turkcell bu güne kadar kendi hatalarıni hiç ödetmedi :)

Alıntıları Göster
    benim bildiğim turkcell bunu söke söke alır. sonra ücret iadeleri için ispatlamayla uğraş dur, işin yoksa.

• quote:

Orijinalden alıntı: scoopi

benim bildiğim turkcell bunu söke söke alır. sonra ücret iadeleri için ispatlamayla uğraş dur, işin yoksa.

Alıntıları Göster
    benimde 4 gun oldu 100mb alalı 30mb kullandım ama 82 mb var diyor hala.
    korkum sonradan patlatmasın megabytı.

wınn kullanıyorum..

durumu turkcele mesaj atarak bildiriyorum. sonradan bana supriz yapmayın diyerek..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MUTAF -- 30 Mayıs 2011; 14:30:07 >
  • Bende paketiniz yok diyor ama şu an bile ücret kesilmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kabuska

Bende paketiniz yok diyor ama şu an bile ücret kesilmiyor.
    deli bunlar
    adam bedava verse bi türlü vermese bi türlü
    düşmüyorsa hiç sesini çıkarmayacan kullanacan arkadaş,
    geçen birisi gelmiş;
    2 yıl önce otomatik ödeme talimatı vermiş,
    2 yıldır her cumartesi turkcellilerle bedava konuşuyor,ben ne yapmam lazım diyor
  • Hiç sesini çıkarmayacaksın diyorsun ama operatörlerin sonra nasıl çirkefleştiğini hepimiz biliyoruz. Alimallah söke söke, faiziyle alıyorlar sonra.
    quote:

Orijinalden alıntı: hakansant

deli bunlar
    geçen birisi gelmiş;
    2 yıldır her cumartesi turkcellilerle bedava konuşuyor,ben ne yapmam lazım diyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ymumuy

Hiç sesini çıkarmayacaksın diyorsun ama operatörlerin sonra nasıl çirkefleştiğini hepimiz biliyoruz. Alimallah söke söke, faiziyle alıyorlar sonra.
    quote:

Orijinalden alıntı: hakansant

deli bunlar
    geçen birisi gelmiş;

Alıntıları Göster
    extra fatura çıkmasında, az az kullanıyoz interneti...

• quote:

Orijinalden alıntı: Basri Mutaf

benimde 4 gun oldu 100mb alalı 30mb kullandım ama 82 mb var diyor hala.
    korkum sonradan patlatmasın megabytı.

wınn kullanıyorum..

durumu turkcele mesaj atarak bildiriyorum. sonradan bana supriz yapmayın diyerek..

bugün 2 haziran. paketi 26 mayısta aldım, ozamandan beri defalarca internete girdim. msn ve ceşitli sitelere girdim.
    kotam 78mb olarak kaldı. turkcele mesj attım bunu belirttim. geri dönüş oldu. hersey normal dendi.
    ama aradan 3 gun gecti, durum aynı. tekrar mail gönderdim turkcelle, yanlış bilgilendiriyorsunuz diyerek mesuliyet kabul etmiyorum dedim.
    aradan kaç 12 saat geçti, hala 78 mb...
  • Turkcelı tekrar aradım hattımı inceleyin, bir sorun çıkmasın dedim sonra onlarda incelemisler bir gün sonra gelen mesaj aynen şöyle.TALEBINIZI INCELEMEMIZ ICIN BIZE ZAMAN TANIDINIZ TESEKKUR EDERIZ.INTERNET ARASTIRDIK ANCAK BAGLANTI SURESI VE UCRETLENDIRMESININ DOGRU OLDUGUNU TESPIT ETTIK.GUVENINIZ ICIN TESEKKUR EDERIZ. SAYGILARIMIZLA, TURKCELL.'
    Bizden günah gitti artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~YuSuFeLiLi~
    GUVENINIZ ICIN TESEKKUR EDERIZ. SAYGILARIMIZLA, TURKCELL.'

güvenemiyoruzki tüksele...

tırs tırs internet kullanıyoruz resmen
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.