Bildirim
internet paketim bitmiyor.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
vodafone un şubat mart ayı geldi şimdi aklıma ne günlerdi be :) -
aynı şekilde bende 13 ünde almıştım.şimdiye bitmiş olması lazım.Ama halen 98 mb görünüyo.Müşteri hizmetleri hiç kullanmamışsınız falan saçmaladı.yarın ekstra fatura gelirse bu kayıtları dinleriz beraber dedim.Oda tabiki,bu amaçla kaydediyoruz zaten dedi.Kullanıyoruz bakalım,ne olcak. -
bu konu da ispat mahiyetinde. kaydedin, bulunsun. -
ben her gün mesaj atıyorum kontrol için. Zaten turkcell gönderdiği mesajları kaydediyo. Sorun olacağını sanmıyorum açıkçası -
bence hattınız faturalıysa yinede dikkat edin ben vodafone 4gb 3G paketi kullanıyorum kullandım girip kotaya bakıyorum kota aynı duruyor 3gün boyunca kota aynı kaldı 4gün sonra 1,5gb gitmiş yani bazen sistemsel hatalar olabiliyor hattınız ön ödemeliyse kullanın ama hattınız faturalıysa dikkat edin derim. -
Çok ilginç,hemde turkcellden hiç beklenmicek davranışlar.:) -
Aynen benim de öyle.Hiç kullanılmamış gözüküyor.İşlem kaydında toplam 30 mb kullandığım gösteriyor.quote:
Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı
Çok ilginç,hemde turkcellden hiç beklenmicek davranışlar.:) -
işte türksel farkı -
Yerli malı yurdun malı vatandaşa kıyak -
quote:
Orijinalden alıntı: c_._s
bence hattınız faturalıysa yinede dikkat edin ben vodafone 4gb 3G paketi kullanıyorum kullandım girip kotaya bakıyorum kota aynı duruyor 3gün boyunca kota aynı kaldı 4gün sonra 1,5gb gitmiş yani bazen sistemsel hatalar olabiliyor hattınız ön ödemeliyse kullanın ama hattınız faturalıysa dikkat edin derim.
bişey olacağını sanmıyorum. Sonuçta operatörden kaynaklı bir sorun. Turkcell bu güne kadar kendi hatalarıni hiç ödetmedi :) -
benim bildiğim turkcell bunu söke söke alır. sonra ücret iadeleri için ispatlamayla uğraş dur, işin yoksa.quote:
Orijinalden alıntı: fthkrtlquote:
Orijinalden alıntı: c_._s
bence hattınız faturalıysa yinede dikkat edin ben vodafone 4gb 3G paketi kullanıyorum kullandım girip kotaya bakıyorum kota aynı duruyor 3gün boyunca kota aynı kaldı 4gün sonra 1,5gb gitmiş yani bazen sistemsel hatalar olabiliyor hattınız ön ödemeliyse kullanın ama hattınız faturalıysa dikkat edin derim.
bişey olacağını sanmıyorum. Sonuçta operatörden kaynaklı bir sorun. Turkcell bu güne kadar kendi hatalarıni hiç ödetmedi :)
Alıntıları Göster
-
benimde 4 gun oldu 100mb alalı 30mb kullandım ama 82 mb var diyor hala.quote:
Orijinalden alıntı: scoopi
benim bildiğim turkcell bunu söke söke alır. sonra ücret iadeleri için ispatlamayla uğraş dur, işin yoksa.
Alıntıları Göster
korkum sonradan patlatmasın megabytı.
wınn kullanıyorum..
durumu turkcele mesaj atarak bildiriyorum. sonradan bana supriz yapmayın diyerek..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MUTAF -- 30 Mayıs 2011; 14:30:07 > -
Bende paketiniz yok diyor ama şu an bile ücret kesilmiyor. -
deli bunlarquote:
Orijinalden alıntı: Kabuska
Bende paketiniz yok diyor ama şu an bile ücret kesilmiyor.
adam bedava verse bi türlü vermese bi türlü
düşmüyorsa hiç sesini çıkarmayacan kullanacan arkadaş,
geçen birisi gelmiş;
2 yıl önce otomatik ödeme talimatı vermiş,
2 yıldır her cumartesi turkcellilerle bedava konuşuyor,ben ne yapmam lazım diyor -
Hiç sesini çıkarmayacaksın diyorsun ama operatörlerin sonra nasıl çirkefleştiğini hepimiz biliyoruz. Alimallah söke söke, faiziyle alıyorlar sonra.
quote:
Orijinalden alıntı: hakansant
deli bunlar
geçen birisi gelmiş;
2 yıldır her cumartesi turkcellilerle bedava konuşuyor,ben ne yapmam lazım diyor
-
extra fatura çıkmasında, az az kullanıyoz interneti...quote:
Orijinalden alıntı: ymumuy
Hiç sesini çıkarmayacaksın diyorsun ama operatörlerin sonra nasıl çirkefleştiğini hepimiz biliyoruz. Alimallah söke söke, faiziyle alıyorlar sonra.
quote:
Orijinalden alıntı: hakansant
deli bunlar
geçen birisi gelmiş;
2 yıldır her cumartesi turkcellilerle bedava konuşuyor,ben ne yapmam lazım diyor
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: Basri Mutaf
benimde 4 gun oldu 100mb alalı 30mb kullandım ama 82 mb var diyor hala.
korkum sonradan patlatmasın megabytı.
wınn kullanıyorum..
durumu turkcele mesaj atarak bildiriyorum. sonradan bana supriz yapmayın diyerek..
bugün 2 haziran. paketi 26 mayısta aldım, ozamandan beri defalarca internete girdim. msn ve ceşitli sitelere girdim.
kotam 78mb olarak kaldı. turkcele mesj attım bunu belirttim. geri dönüş oldu. hersey normal dendi.
ama aradan 3 gun gecti, durum aynı. tekrar mail gönderdim turkcelle, yanlış bilgilendiriyorsunuz diyerek mesuliyet kabul etmiyorum dedim.
aradan kaç 12 saat geçti, hala 78 mb... -
Turkcelı tekrar aradım hattımı inceleyin, bir sorun çıkmasın dedim sonra onlarda incelemisler bir gün sonra gelen mesaj aynen şöyle.TALEBINIZI INCELEMEMIZ ICIN BIZE ZAMAN TANIDINIZ TESEKKUR EDERIZ.INTERNET ARASTIRDIK ANCAK BAGLANTI SURESI VE UCRETLENDIRMESININ DOGRU OLDUGUNU TESPIT ETTIK.GUVENINIZ ICIN TESEKKUR EDERIZ. SAYGILARIMIZLA, TURKCELL.'
Bizden günah gitti artık -
quote:
Orijinalden alıntı: ~YuSuFeLiLi~
GUVENINIZ ICIN TESEKKUR EDERIZ. SAYGILARIMIZLA, TURKCELL.'
güvenemiyoruzki tüksele...
tırs tırs internet kullanıyoruz resmen
Benzer içerikler
- eski numarayı geri alma ücreti
- turkcell mi türk telekom mu
- hat değiştirdim servis yok diyor
- tc ile numara sorgulama turkcell
- turkcell tuşlu telefon şebeke sorunu
- kapanan hat nasıl açılır
- mobil imza nasıl alınır
- turkcell abone sayısı
- wifi araması nedir
- gizli numara
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X