Şimdi Ara

İnternet Paylaşımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sorun biraz karışık ama eminim ki çözeceksinizdir.
    Şimdi arkadaşlar biz interneti alt kattakilerle ortak kullanıyoruz alt kat bodrum biz 1. kattayız bizim bi üst kattakide internete ortak olacak.Ama bir sorun var o kattan internet çekmiyor.Benim düşüncem en başta modemi bize alıp alt katada wirelessi ödünç olarak verecektim hep beraber kullanacaktık ama onların interneti telefonlu olduğundan o iş olmadı.Bir düşüncem daha var sizde onu soracaktım şimdi bizde wireless olmayan bir modem var bu modemi alt kattakilere versem onlar onunla bağlansa bende wireless li olan modemi eve alsam üsttekilerle onla bağlansak olur mu ? O 2 modemi kabloları bağlayarak birleştirebilirmiyim üst kattaki kablo istemiyor leptop kullandığı için ondan oraya kablo çekemiyoru.

• Kablolu modemi asagiya ver telefon ve internete baglasinlar. Daha sonra sen wifi modemi kendi evine al. Asagidaki modemi ethernet kablo ile sendeki modeme bagla. Sonra sende bulunan modem ile kablosuz yayina basla. Ortada oldugun icin hem alt kattaki hemde ust kattaki arkadas interneti gorebilecektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyazlotus11

Kablolu modemi asagiya ver telefon ve internete baglasinlar. Daha sonra sen wifi modemi kendi evine al. Asagidaki modemi ethernet kablo ile sendeki modeme bagla. Sonra sende bulunan modem ile kablosuz yayina basla. Ortada oldugun icin hem alt kattaki hemde ust kattaki arkadas interneti gorebilecektir.

aynı şeyi bende düşünmüştüm ama modemleri bağlayınca olacağını bilmiyordum cevap için teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.