Şimdi Ara

İnternet Paylaşımı Yardıma İhtiyaç var....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şirkette 4 mbit bağlantımız var. Bütün bilgisayarlar bir switchle birbirine bağlı. Modem de switche bağlı. Bu şekilde ağ bağlantısı kurdum ve tüm bilgisayarlar birbirine ve internete bağlı. Problemim şu; Bizim çakal muhasebecesi torrentlerle bağlantının %90'ını kullanıyor, sayfa bile açamıyoruz biz. kapattım diyor 2 dk. soora gene açıyor. Ben herhangi bir programla yada modemin ayarlarını kullanarak hangi bilg.ın ne kadar kullanabileceğini ayarlayabilir miyim?
    Netlimiter'le ayarladım ama bi işe yaramadı. Modemim US.Robotics Model 9112 ADSL2+ Ethernet/USB

• şirketinize bilgi işlem adına yatırım yapmak istiyorsanız, donanımsal firewall almanız gerekmekte. marka olarak fortinet öneririm. eğer donanımsal firewall alamak bütçenizi sarsacaksa, ucuz ve eski bir pc ye yazılım yolu ile gateway'e çevirebilirsiniz. bu kullanıcı bazda kısıtlamalar sağlamak için ideal.
  • teşk. ederim ama ben şuan kullandığım bi bilg.dan kimse farketmeden bu işi yapmak istiyorum. bağlantının %40'ını o kullansın geriye kalanları diğer bilg.lara paylaştıriim... imkansız mı acaba??
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tigra
    teşk. ederim ama ben şuan kullandığım bi bilg.dan kimse farketmeden bu işi yapmak istiyorum. bağlantının %40'ını o kullansın geriye kalanları diğer bilg.lara paylaştıriim... imkansız mı acaba??

Dediğiniz şekil imkansız.
    Sistem yöneticisi olsanız dahi, sözkonusu pc'ye program kurararak olabilir ve ya server tarzi makinada,
    @command_4 isimli arkadaşın tarif ettiği gibi olur ancak.

İlave;
    Netlimiter ile neden başaramdınız?
    O arkadaşınız Netlimiterin ne olduğunu bilmiyorsa, pekala olur netlimiter ile.
    Ayar mı yapamadınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Levcho -- 6 Aralık 2007; 14:36:39 >
  • Bazı programlar (bahsedilenlerde varmı bilmiyorum) şifrelenerek kaldırılmaları engelleniyor, bahsettiğiniz bilgisayara bu şekilde kurup kaldırılmasını engelleyebilirsiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ByAdmin
    Bazı programlar (bahsedilenlerde varmı bilmiyorum) şifrelenerek kaldırılmaları engelleniyor, bahsettiğiniz bilgisayara bu şekilde kurup kaldırılmasını engelleyebilirsiniz.

Bu tarz programlarda hiç görmedim şifreli kaldırılma opsiyonlu olanlarını.
    En iyisi netlimiter, onu da denemiş arkadaş sanırım.
  • Sen Bilgi işlem değilmisin (bir zamanlar bende yaptımda) İlk olarak Torrentte hız ayarlanabiliyorsa istediğin şekilde ayarla sonra Radmin programını kur ve ara sıra denetle, sonrada deki eğer kullandığın hızı geçersen netinide keserim. Müdürede şikayet ederim (virüs bulaştırıyor-adult sitelere giriyor felan) Nasıl olsa yetki sende...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByAdmin -- 6 Aralık 2007; 14:41:07 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.