Arkadaşım ile birlikte İnternet üzerinden Radyo yayını yapmak için hosting arıyoruz. Fakat bu alanda henüz yeni olmamızdan dolayı bir sonuca ulaşamadık. Bu konularda çok bilgi sayılmasam da daha önce Freelance Web Tasarım yaptım. Bireysel veya Kurumsal bir çok kişi ve kişiler ile çalıştım. 4 5 sene önce yine bir Radyo işlettim fakat en ufak bir şey hatırlamıyorum.
Bazı sitelerde 64 kbps bazılarında ise 128 kbps daha iyi olacağı söyleniyor. 64 kbps Ülkemizde ki İnternet hızının yavaşlığından dolayı daha iyi olacağı düşünülmekte bu konuda da görüşlerinizi almak isterim. Fiyatı çok uçuk olmaması iyi olucaktır :) Bu arada Siteyi Wordpress tabanlı kuracağım.
Hangi Firma dan nasıl bir Hosting almalıyım çok büyük çelişkilerde kaldım. Yardım edeceğinizi umuyorum...
quote:
Orijinalden alıntı: burakkose16
Merhabalar değerli arkadaşlar.
Arkadaşım ile birlikte İnternet üzerinden Radyo yayını yapmak için hosting arıyoruz. Fakat bu alanda henüz yeni olmamızdan dolayı bir sonuca ulaşamadık. Bu konularda çok bilgi sayılmasam da daha önce Freelance Web Tasarım yaptım. Bireysel veya Kurumsal bir çok kişi ve kişiler ile çalıştım. 4 5 sene önce yine bir Radyo işlettim fakat en ufak bir şey hatırlamıyorum.
Bazı sitelerde 64 kbps bazılarında ise 128 kbps daha iyi olacağı söyleniyor. 64 kbps Ülkemizde ki İnternet hızının yavaşlığından dolayı daha iyi olacağı düşünülmekte bu konuda da görüşlerinizi almak isterim. Fiyatı çok uçuk olmaması iyi olucaktır :) Bu arada Siteyi Wordpress tabanlı kuracağım.
Hangi Firma dan nasıl bir Hosting almalıyım çok büyük çelişkilerde kaldım. Yardım edeceğinizi umuyorum...
Merhabalar;
Radyo hosting hizmeti konusunda yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız,
Radyo yayını yapabilmeniz için Radyo Hosting hizmetine ihtiyacınız bulunmaktadır. Standart olarak 128 kbps yayın kalitesi sunmaktayız, 64 kbps'e göre daha kaliteli bir yayındır, ikisini de dinlerseniz farkı görebilirsiniz. Talep ederseniz de 64 kbps yayın kalitesiyle hizmet sunabiliriz.
Radyo hosting hizmetlerimiz yıllık 39.90 TL'den başlayan fiyatlarla sunulmakla birlikte aylık olarak da hizmet alabilirsiniz. Radyo Hosting hizmetlerimizle birlikte sunmuş olduğumuz AutoDJ modulü ile, siz yayında olmasanız bile hazırlamış olduğunuz listedeki müzikler çalmaya devam edecektir. Bu sayede 24 saat yayın yapabileceksiniz ve dinleyicilerinize kesinti yaşatmamış olacaksınız.
Radyo hosting alan müşterilerimize standart olarak web hosting hizmeti de sunmaktayız. Bu sayede WordPress veya diğer tabanlı site kurulumlarınızı yapabilirsiniz.
Ayrıntılı bilgi ve sipariş için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz,