Şimdi Ara

İnternet sarı ünlem İp alamama sorunu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1 modemden 2 pc ye kablo çektim sorunsuz kullanıyordum ancak 4 gün önce pclerin 1 tanesini beklemeye aldım sonra açtığımda internette sarı ünlem cıktı. kabloda sorun yok diğer pc ye bağladığımda aynı kablo ile giriyor. oksitlenme olmustur belki diye kablo başlarını da değiştirdim ancak gene olmadı. 3 kez format attım xp ye düşürüp tekrar vista ya çıkarttım. ip atamayı denedim complate internet repair adlı programı kurdum hiçbir şekilde olumlu sonuç alamadım 4 gündür denemediğim şey kalmadı. bu sorunu nasıl aşarım

• El ile Ip verdiğinizde internete girebiliyormusunuz deneyin.
  • Altta verdiğim bilgileri masaüstünde açtığınız bir not defterine kopyalayın.
    Dosya adı:Fixlist
    Dosya türü:Tüm dosyalar

olmak üzere kaydedin.

Farbar yazılımını masaüstünde yönetici olarak açın ve sadece bir kez FİX butonuna basın. İşlemlerin bitmesini bekleyin. Bittiğinde sistem yeniden başlatılmamışsa yeniden başlatın.

Masaüstünde Fixlog dosyası oluşmuş olmalıdır. O dosyayı buraya kopyalayıp yapıştırın.

https://forum.donanimhaber.com/virus-temizleme-ve-sistem-kontrolu--135009649

===============================================================================================

start
    CreateRestorePoint:
    CloseProcesses:
    cmd: ipconfig /flushdns
    cmd: IPCONFIG /release
    cmd: IPCONFIG /renew
    CMD: netsh advfirewall reset
    CMD: netsh advfirewall set allprofiles state ON
    CMD: netsh winsock reset catalog
    CMD: netsh int ip reset c:\resetlog.txt
    CMD: netsh int ipv4 reset
    CMD: netsh int ipv6 reset
    CMD: bitsadmin /reset /allusers
    Reboot:
    End

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.