Şimdi Ara

İnternet Security ile antivirüs farkı nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yazılım alacağım ancak bazısı internet security bazısı antivürüs bazısı da total(hepsini kapsıyor sanırım) diye adlandırılıyor.Bunların farkı nedir? İnternet security kurarsam virüslere göz mü yumacağım?

• Mega Therion kullanıcısına yanıt
    merhaba,
    Internet Security daha kapsamlı koruma için tasarlanmıştır. Antivirüs adı üstünde sadece virüsler karşı koruma sağlamaya odaklanmıştır.
    http://softosis.info/avg-internet-security-2016-giveaway/ adresinden AVG Internet Security 2016 yi kurun 1 yıl ücretsiz lisanslı kullanın.
    Antivirüs - Web - Kimlik - Email - Firewall koruması var.
    Daha önceki versiyonlarında sıkıntı yaşamadım şu anda 2016 versiyonunu kullanıyorum.
    Sistem kaynaklarını az kullandığı için sistemi kasmıyor.
    Bu programı beğenmezseniz ücretsiz olduğu için önerdim, "Güvenlik Programları" konu başlığı altında arkadaşlar diğer programlar hakkında bilgiler vermişler onlarada bakabilirisiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: hoper01

merhaba,
    Internet Security daha kapsamlı koruma için tasarlanmıştır. Antivirüs adı üstünde sadece virüsler karşı koruma sağlamaya odaklanmıştır.
    http://softosis.info/avg-internet-security-2016-giveaway/ adresinden AVG Internet Security 2016 yi kurun 1 yıl ücretsiz lisanslı kullanın.
    Antivirüs - Web - Kimlik - Email - Firewall koruması var.
    Daha önceki versiyonlarında sıkıntı yaşamadım şu anda 2016 versiyonunu kullanıyorum.
    Sistem kaynaklarını az kullandığı için sistemi kasmıyor.
    Bu programı beğenmezseniz ücretsiz olduğu için önerdim, "Güvenlik Programları" konu başlığı altında arkadaşlar diğer programlar hakkında bilgiler vermişler onlarada bakabilirisiniz.

http://www.bitdefender.com/media/html/adware-removal-tool/ Hocam teşekkürler bitdefender'in 6 aylık ücretsiz kullanım kampanyasından faydalanayım dedim.

• Antivirüs bilgisayara indirdiğin dosyaları tarar virüsü siler. Security ise indirmeye başladığın andaki virüslerle ilgilenir.
    Tabi ki faydalanın, hayırlı olsun
    ınternet securıty de kişisel güvenlik duvarı gizlilik kotnrolü ebeveyn kontrolü gibi ekstra şeyler var antivirüste ise sadece koruma bileşenleri var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mega Therion

Arkadaşlar yazılım alacağım ancak bazısı internet security bazısı antivürüs bazısı da total(hepsini kapsıyor sanırım) diye adlandırılıyor.Bunların farkı nedir? İnternet security kurarsam virüslere göz mü yumacağım?

Bende bunu anlamıyorum insanlar İnternet security veya total security varken niye düz antivirüs alırlar yahu internet varsa evinde zaten mecbursun internet security almaya bunun başka yolu yok. İnternet Security de internette gezinirken bulaşacak olan virüslerin bulaşmasını önlersin düz antivirüste ise bilgisayarına bulaşmışsa virüs onu temizlersin tabii o arada bulaşan virüs bilgisayarını göçertmediyse. Ayrıca düz antivirüs ile internet security arasında aman aman bir fiyat farkı yok al internet security i bak rahatına.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarik1968 -- 13 Ocak 2016; 16:13:10 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mega Therion

Arkadaşlar yazılım alacağım ancak bazısı internet security bazısı antivürüs bazısı da total(hepsini kapsıyor sanırım) diye adlandırılıyor.Bunların farkı nedir? İnternet security kurarsam virüslere göz mü yumacağım?

Verilen hizmet ile alakalı bir durum biri bulut depolama ,çift yönlü firewall ebevyn denetimi anti theft falan gibi hizmetler sunuyor diğerinde yok mesela. bunlara extra para ödüyorsun... Başka bir numarası yok virüs imza veri tabanı hepsinde aynı ihtiyacına uygun olanı al.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.