< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan2423 -- 12 Ağustos 2022; 11:44:50 > |
İnternet Servis Sağlayıcısı Kurmak
-
-
Fazla olur hem de çok. Önemli olan şirketi kurmak değil, şirketi kurduğunda farkının olması. Sermayen olmadığı için ortak altyapıyı kullanacaksın yani Türk Telekom, ee TT portları belirli bir fiyattan satıyor ve çoğu ISS zaten kendi çapında en uygun fiyata veriyor interneti. Sen şimdi kendi altyapımı çekicem dersen kablo ücretleri, interneti dağıtacak port kutuları ve aygıtları derken aşırı fiyat çıkar. Belediyeden kazı onayları gibi şeyleri söylemedim bile.
En zoru zaten kendi omurganı kurmak, omurgayı kursan bile bunu sağlam şekilde devam ettirmek için hayvan gibi para akıtacan donanımlara ve çalışanlarına falan
-
Doğrudur krdşm sağol verdiğin bilgiler için <3 -
şuanda internet kutusu poyraznet gibi firmalar zaten olabilecek en uygun fiyata veriyorlar. bu iş kolay değil port maliyetleri sunucu maliyetleri çalışanlar ofis peering anlaşmaları felan var birde kullandıkları cihazlar pahalıdır. küçük iss firmaları genelde airfiber ile başlıyor. Ben bu işe girsem bölgesel olarak başlarım özellikle tatil bölgelerine airfiber hizmeti verilebilir. -
quote:
Orijinalden alıntı: hakan2423
Doğrudur krdşm sağol verdiğin bilgiler için <3500 milyon dolar ile 1 milyar dolar arası bir nakit veya bu kadar parası olan bir yatırımcı ayarla. Bankalar Telekom'u elden nasıl en az zararla çıkarırız diye kara kara düşünüyorlardır ( Biz bankacıydık durduk yere iletişimci, networkçü, telekomünikasyoncu olduk diyorlardır ). 1 milyari peşin, kalan yarım milyar ile 1 milyar dolar arası tutarı da kredi ile taksit taksit ödeye ödeye Telekom'u satın al. Öbür türlü Telekom gibi büyük olacağım demek çok zaman ve maddi açıdan çok daha fazla bir sorun. Zira Telekom'un tüm finans, özelleştirme problemlerine rağmen yaklaşık 15-20 yılda yaptığı yatırımın en az değeri 8-10 milyar dolar diyordu Mesut Çevik'in röportaj yaptığı bu konuyla ilgili, bilgili bir gazeteci abi.
Şaka bir yana bir ara Türk.net niye Telekom'u satın almaya çalışmıyor 100 ay vade ile ayda 20-25 milyon dolar kredi ödemesi ile Telekom'u satın alabilir diye hesaplama yapmaya çalışmıştım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Bağımlısı -- 13 Ağustos 2022; 14:3:2 >
-
Güzel yorum valla.Ben türk telekom CEO'SU olsam simetrik internet hizmeti veririm ne kadar altyapı hızı destekliyorsa o kadar Upload derim.. Bekle Türkiye sana uygun fiyattan simetrik internet hizmeti sunan firma geliyor.😄☺️Ya aslında bilgisayar mühendisi olmak istiyorum sonrasında bu işlerin içerisine girmeyi planlıyorum. ..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan2423 -- 15 Ağustos 2022; 2:53:9 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X