Şimdi Ara

Türk Telekom'un altyapısını kullanarak internet servis sağlayıcısı kurmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
1
Favori
9.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnternet servis sağlayıcısı kurmak ne kadar maliyetlidir süreç nasıl işler bilgisi olan arkadaşlar bilgi verebilir mi acaba ?

• bunu bende merak ediyorum son zamanlar önüne gelen iss açmaya başladı
  • Aslında forum üyeleri ortaklaşa bir iss acabiliriz.Sadece yol gösteten birine ihtiyacamız var.
  • Ortak bir noktada anlasabilirsek neden olmasın :) Ben fazla bir maliyet çıkıcağını sanmiyorum ama bu alanda bilgili kişiler bilgi verirse eğer en azından bir adım atmış oluruz diye düşünüyorum.
  • alpersen06 kullanıcısına yanıt
    Belli bi abone sayısına kadar zarar edeceksin, belli bir abone sayısından sonra da az kullananlardan kar çok kullananlardan zarar etçeksin.
  • tweenietomatoes kullanıcısına yanıt
    Çok kullanalar için ek ücret ödemessin
    Port ücretleri hıza göre belirlenir 35 mbps 20 tl 75 mbps 25 tl gibi atıyorum fiyatları bilmiyorum bazen 35 mbps 50 gb akk 15 tl gibi de satabilir türk telekom
    Transmisson ücreti ödersin bunlara ek ( bunun hakkında bilgim yok )
    Bide fiber altyapı üzerinden hizmet verceksen modem - kurulum ekibi ücreti ödersin zorunlu kurulum
    Vdsl üzerinden kurulum ekibini ister alırsın istemezsen kendileri kursunlar dersin.
  • Batuhanbay B kullanıcısına yanıt
    İlk başlarda 1 eleman çalıştırsan ( müşteri hizmetleri ) 9 dan 7 ye 1600 tl + sigorta 2300 fln olur.
    Açılabilir ama önce bi internet firmasında çalışıp öğrenmek lazım
    Fiyat olarak her zaman en ucuzlardan olmak lazım gerekirse müşteri hizmetlerimden kıs gerekirse kurulum ekibinden yeni nesile 2 side lazım değil eski nesil iss olmuyalım
    Binayı istanbula kurma ucuz yerlere kur zaten kargo ile göndercekler sözleşmeleri bide kargo firmasıyla anlaşcaz
    Ev telefonu hattındı türk telekomdan kiraliyalim
    Bide beleş 1000 dk telefon verelim müşteri hizmetleride telefon kullancağı ve coğu kişi kullanmayacağı için bize maliyeti az
    Normalde sadece müşteri hizmetlerine telefon istersek maliyetli olur
    Üzerine bide mesaj atmak için mesaj paketi satın alcaz
    İlk başta turkcell kullanan sen yada bi yakınından turkcellden 10000 sms aylık 1 lira öyle halledersin
    Sonradan
    www.netgsm.com.tr
    NETGSM | Toplu SMS - Netsantral - Konuşma/Ses - Sesli Mesaj - Faks - Paket/Tarife
    https://www.netgsm.com.tr/fiyatlandirma/fiyatlandirma.php
    gibi şirketlerden 1 milyon sms fln alabilirsin
    Yada kendi operatörümüzüde kurarız ama daha masraflı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batuhanbay -- 23 Eylül 2018; 21:42:56 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sizleri seviyorum gençler
  • Sirket kurmak ve reklam giderleri dahil toplam ne kadar bir masraf cikar ?

Not : Tek bir paket sunmak istiyorum. Kotasız Limitsiz olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpersen06 -- 23 Eylül 2018; 22:29:28 >
    Kurulum Türk Telekom tarafından gerceklestirilmiyor mu ?
    Türk Telekom al sat yaparsanız.

https://m.youtube.com/watch?v=-seaqKqC5G8
  • 1 milyon tl sermaye şartı var.
    transmisyon ücreti dediği kullanım zaten. çok kullanırsa çok ödersin az kullanırsa az.
  • Onu zamanında yapan oldu.

Airfiber şirketleri tek tek ilçelerde illerde büyümeye başladı. Türk Telekom un kablo ile veremediği hizmeti airfiber ile bu adamlar veriyordu.

Zamanında ibb ye baskı yaparak diğer internet servis sağlayıcıların fiber kablolarını sokmesini sağlamıştı Türk Telekom. O zamanlar aynı şekilde Btk yi sıkıştırarak bu tarz airfiber oluşumlarınin önüme Geçmek için minimum Sermaye zorunluluğu getirilmesi sağlandı 1 milyon TL

quote:

Ödenmiş sermayesinin en az, Kurum tarafından belirlenen asgari tutar kadar olması (Şirketin ödenmiş sermayesinin OKTH yetkilendirmesi için 250.000 TL, diğer yetkilendirmeler için 1.000.000 TL olması gerekmektedir 31/03/2016 tarihli ve 2016/DK-YED/195 sayılı Kurul Kararı].),

• mcrew kullanıcısına yanıt
    1 milyon nedir 😀😁😂 alt tarafi turk telekomun alt yapisini kullanicaz . Bi sirket kurucaz turk telekomdan hat kiralicaz. 😀
    türk telekom küçük firmaların kendi payını bölmesin diye yaptiği bir taktik belli haklılarda ben olsam bende payımı vermek istemem ellerinde çok güçlü bir sermaye ve güç var istediklerini yapabiliyorlar kimse hiçbirşey diyemiyor kısaca biraz para olacak o zaman açabileceksin iss böyle olması daha iyi önüne gelen iss açmasın
    1 milyon TL sarti var deniliyo sen ne dusunuyosun ?
  • tweenietomatoes kullanıcısına yanıt
    Tranmisson ücreti varsa tek kullananların hizmetini iptal ederiz sözleşmede tek taraflı fesih hakkı var her firmanın
  • Zamanında bunu bende düşündüm ama araştırınca 1 milyon sermaye şartı çok gözüktü
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.