Şimdi Ara

internet sifresi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar merhaba.. acil internet sifresine lazım arkadas için.. elinde fazla ttnet e-kolay vb. dial-up sifre olan varsa lütfen özele atsııınnn.. çok tesekkürler simdiden..

not: konuyu doğru yere açıp açmadığımdan emin değilim.. umarım kurallara aykırı değildir..

• 146 dan gir
  • madem acil
    gir 146 dan
  • 146 dan gir
  • 146
  • quote:

Orjinalden alıntı: allttan

madem acil
    gir 146 dan

Taktım 20 saniye
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hellmarch

quote:

Orjinalden alıntı: allttan

madem acil
    gir 146 dan

Taktım 20 saniye

spersiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnn Hellmarch
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ttnet tek şifre
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aslında ben takıcaktım da bu kadar kısa süre içinde birden falza mesaj atamsıınız dedi orda kaybettim zamanı yoksa tozumu yutardınız
  • Arkadaşım bilgisayar dergileri bedava aylık internet falan veriyor al bi tane gitsin hem derginde olmuş olur. Bende vardı ama arkadaşa verdim kusura bamya. Ama o kadar acilse 146dan gir diyecem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hellmarch -- 17 Ocak 2005, 21:43:12 >
  • arkadaslar yazılarınızı saskınlıkla okudum.. ve açıkçası tutumunuzu da hiç beğenmedim.. doğru düzgün okumamıssınız bile... arkadas için lazım dedim.. kendim için değil.. ben zaten adsl kullanıcısıyım.. bir arkadasıma lazım, bulabileceğimi söyledim ve buraya bu konuyu açtım.. nedir bu saldırganlık anlamadım gitti..
  • Ya bu ne zekiliktir ya??
    Gerçekten birinin sana şifre vericeğini düşündünmü?
  • ya senin bu tutumun nedir allah askına.. nedir bu bilmislik.. bir çok forumda sifre paylasımı yapılmakta, hack ile ilgisi olmayan forumlardan bile bugüne kadar defalarca yardım eden çıktı.. bizde hata ki bu forumdan yardım istiyoruz..

bizde hata ki bu foruma yazıyoruz.. bu kadar laubali ve bilmislik taslayan insanın arasında takılıyoruz.. herkes baksın keyfine.. bundan sonra da kalın sağlıcakla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meth -- 17 Ocak 2005, 22:42:39 >
  • görüşürüz 146 dan girmeyi unutma

alla alla ya sanki varıda vermedik hemen celallendi vatandaş..
  • quote:

Orjinalden alıntı: meth

ya senin bu tutumun nedir allah askına.. nedir bu bilmislik.. bir çok forumda sifre paylasımı yapılmakta, hack ile ilgisi olmayan forumlardan bile bugüne kadar defalarca yardım eden çıktı.. bizde hata ki bu forumdan yardım istiyoruz..

bizde hata ki bu foruma yazıyoruz.. bu kadar laubali ve bilmislik taslayan insanın arasında takılıyoruz.. herkes baksın keyfine.. bundan sonra da kalın sağlıcakla..

Arkadaş sen de bilirsin ki her forumun belli başlı kural veya prensipleri vardır, bizim forumumuzda ise, bu tür şeyler istemek illegal olarak nitelendirildiğinden , yasaktır !

Diğer üyelerin tepkisi de buna göre değişebiliyor. Ama diğer siteler diye hitap ettiğin sitelerde bu paylaştırılıyorsa , o zaman oralara yönelmelisin, ama bu konunun dışında burada birşeyler paylaşabilecegine emin ol !

Saygılar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.