Şimdi Ara

İnternet sıkıntım var modem arayüzüne bağlanamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, bizim burda Poyrazwifi diye bir internet sağlayıcısı var ve biz bunlardan internet aldık, hızı gayet iyi 800 kb/sn görüyorum downloadda. İlk başta geldiler bi alet taktılar ve modem arayüzüne girerek bi ayar yaptılar. sonra çatıya taktıkları aletten Lan kablosu takıp gelip modeme taktılar. Fakat ben modem arayüzüne hiçbir şekilde ulaşamıyorum şifremi değiştiremiyorum ve o çektikleri lan kablosu takılı değilken modeme Kablosuz ağına bağlanamıyorum modemin modemin ağ geçidi normalde 192.168.1.1 fakat adamlar 192.168.14.1 yapmışlar. buraya girincede başka bir giriş ekranı karşılıyor beni RouterOS diye.

Yardım arkadaşlar.

• Yardım
  • Modemin DHCP sunucusunu devre dışı bırakmışlardır. IP aralığını biliyorsan bilgisayarına elle ip verip bağlantı sağlayabilirsin.
  • nasıl yapıcam hocam yardım lütfen :/
  • Turkforce T kullanıcısına yanıt
    Hocam yardım lütfen. kaç haftadır giremiyorum eringeçim gidip internet sağlayıcısına değiştirtemem.
  •  İnternet sıkıntım var modem arayüzüne bağlanamıyorum

Böyle yaptım ayarı internet yok ama 192.168.1.1 den arayüze girebiliyorum. Değiştikten sonrasında tekrar kapatıyorum bu seferde internet geliyor sorun çözüldü.

İyi Günler Hocam konu kitlenebilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.