Şimdi Ara

İnternet sıkıntısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar foruma 5 dk önce üye oldum ve konuyu yanlış yere açmış isem özür dilerim.
    Benim sorunum internette izlediğim filmlerin geç dolması bilgisayarla fazla harış neriş olmadığım için sorunun ne oldugunu bilmiyorum ama aklıma virüsten kaynaklana bileceği geldi ve bilen birilerinden yardım almak için konu açmak istedim
    Bilgisayarım fazla iyi değil ama yinede bundan 1-2 ay önce filmlerde donma vs olmuyor ve genelde bilgisayarın başında gece takılırım ama bu hallede bile 18 dakikalık 1 part videnun dolması baya uzun sürüyor bu sorun neden kaynaklana bilir bilgisi olanlar lütfen yorumlarınızı bekliyorum Teşekkürler
    ( internetim limitsiz paket ve kablosuz airties modem kullanıyorum )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahirbs -- 10 Eylül 2012; 0:13:43 >

• o anki bağlantı hızıyla sitenin video oynatıcısının o anda yavaş olması tarayıcıdan kaynaklanabilir çoğaltılabilir.Bendede oluyor mesela şuan işteyim boş kaldığımda gece film seyrediyorum,partlar iş yerinde internet hızlı olmasına rağmen bazen yavaş olurken bazende 2 dakika içinde partlar doluyor.Birde modemi resetlemeyi deneyin
  • 2 nedeni olabilir.

1) Ya sizin internet bağlantınızda bir yavaşlık - sorun

2) Video - film izlediğiniz servis sağlayıcısında sorun ( yani sorun sizden değil izlediğiniz yerden )

Eğer internet hızınızı ve film izlediğiniz siteyi yazarsanız çok daha net birşey söyleyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Syphorx -- 10 Eylül 2012; 3:46:05 >
  • cevaplarınız için çok teşekkürler sorunu buldum galiba sitelerde verildiği üzere DNS ayarlarımla oynamışım ve buda internetimin kasmasına sebeb olmuş Dns ayarlarımı otomatiğe getirdim ve sorum şimdilik çözüldü sizlere çok teşekkür ederim vakit ayırıp cevap attığınız için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS4 internet sorunu
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.