|
İnternet şirketi ve dijital platformlara 24 milyon TL ceza
-
-
Habercilik yapıyorsunuz ama eksik bu firmaların ismi yok mu ? Tüketici bilgilensin
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bilgilensek ne olacak olan yine bize olur o paralar bizden cikacak emin olun zam geldimi 2 kac artiyordu suan 5 kat zam gelir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Türknet ben söyliyeyim. Tahhüt yok diye kafasına göre zam yapıyor
Zam yapmalarını engellemediğiniz takdirde yine bize ödeteceklerdir.
-
Çok az bir ceza kesilmiş.
-
Müstakil meskenlere fiber yatırımı yapmayan Türk Telekom a da ceza kesildi mi acaba? Hizmet kalitesi kötüleştikçe zam gelmeye devam ediyor tarifelere.
VDSL kullanıcıları hızım düştü diye şikayet yağmuruna tutuyor issleri karşılığında "hattınız bu kadar hızı destekliyor" cevabını alıyorlar. Bu kandırmaca bakalım ne kadar daha devam edecek.
-
Yeni zamlara hazır olun.
-
Kesilen toplam cezayı yazmış da kaç firmaya kesilmiş, hangi firmalara kesilmiş bunlar haberde yer almamış.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Müstakil meskende oturuyorum ftth kullanıyorum. Bu argüman yıllar önce yok oldu, forumda yüzlerce müstakil eve çekilmiş ftth fotoğrafı var ilgili konularda. Binaya kutu koymak mümkün değil ise direğin üzerine koyup oradan dağıtıyorlar ama yine de ftth yi veriyorlar. Aşağıda kendi deneyimimi anlattığım konunun linki var.
https://forum.donanimhaber.com/eve-kadar-fiber-geliyor-mutlu-son-icerir-ftth--144313559
He derseniz ki yeterli midir, orayı tartışabiliriz ama hiç yok değil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 21 Ekim 2024; 3:30:25 > -
24 milyon tl ceza kesilen şirketlerinin ceo arabasının değeri kadar.
ceza mı teşvik mi belli değil
-
Tüketici ödüyor, tüketici kazıklanıyor, tüketici kötü hizmete mecbur bırakılıyor. Ceza kesiliyor bu firmalar cezanın maliyetini bizden zaten alıyor. Tüketicinin mağduriyetini giderecek hiçbir hamle yok ortada daha ziyade tüketiciyi daha da yüksek maliyetli ve kalitesiz hizmete sürüklüyor. Giderek gelişmesi gereken internet altyapımız giderek saçmalamaya başlıyor. Yarı fiberler bilmemeneler saçmasapan tabirler türedi. Binaya kadar getirmişler de sonrasını dilekçe verecekmişiz ama genelde kabul olmuyormuş kendi paramızla çekmemiz gerekiyormuş!
3 yıldır kullanıyorum fiyat politikasında en adil davranmaya çalışan şirket. Diğerlerinin fiyatlarına bakmadan eleştiride bulunuyorsun. Şuan bütün operatörleri araştır bakalım yeni bağlantı için en ucuzu hangisi? Ve canın istediği zaman hangisinden çıkabiliyorsun? Türkneti yedirtmem 😂
cezalar az caydrıcılığı yok nasıl osla 50000 kullanıcıdan çıakrır parasını.
-
Cezanın en köklüsü Türk Telekoma kesilmeli.Lan illa fiber değil VDLS de razıyız,yeni taşındığımız eve tam 1 yıldır altyapı gelmiyor!!!Magnet denen kutuyu itelediler rezillik!TELEKOM kısa zamanda Dibi görmen dileğimle.
-
Sorun yaşayan tüketici.
Haksız uygulamaya maruz kalan tüketici.
Sinir stress sahibi olan tüketici.
Verilen cezaları her gün artan fahiş fiyatlarla ödeyen yine tüketici.
Parayı alan devlet.
Tüketicinin sorunu çözülüyor mu, haklarını alabiliyor mu? Hayır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lomax. -- 21 Ekim 2024; 10:50:43 > -
Ceza az buz bi para değil acaba hangi firmalara kestiler
-
Bölgemde ilk fiberi alan benim. 20 farklı şikayet ile anca bağlattırdım. Özetle keyiflerinden yapmıyorlar bu durumu.
-
Hocam forumda gördün mü bilmiyorum evinde ftth olduğu halde bağlatmayan da çok var router kirası sebebiyle. O yüzden çok yoruma açık bir konu değil yani kimisine fiber geliyor ben kullanmam diyor kimisi de bekliyor ki fiber gelsin. Ne desek bosa cıkıyor bu gibi hususlarda
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Müstakil meskenlere fiber yatırımı yapmayan Türk Telekom a da ceza kesildi mi acaba? Hizmet kalitesi kötüleştikçe zam gelmeye devam ediyor tarifelere. VDSL kullanıcıları hızım düştü diye şikayet yağmuruna tutuyor issleri karşılığında "hattınız bu kadar hızı destekliyor" cevabını alıyorlar. Bu kandırmaca bakalım ne kadar daha devam edecek. |
Habercilik yapıyorsunuz ama eksik bu firmaların ismi yok mu ? Tüketici bilgilensin
|
Türknet ben söyliyeyim. Tahhüt yok diye kafasına göre zam yapıyor
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X