Şimdi Ara

internet sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • net sboMerhaba arkadaslar iyi oruclaraslında hersey normaldi bugün oldu neolduysa, sorunum su;

İnternet gitti, yapılabilecek herseyi yaptım gelmedi fakat dnsleri iptal edip ipconfig flushdns cektim geldi.
    geldi ama facebook'a giremiyorum SAYFA GÖRÜNTÜLENEMİYOR diyor ne kadar sacma.. dns yapsam girerim bence ama dns yapincada net var ama yok oluyo nedense, yani var ama explorer nereye girersem Sayfa Görüntülenemiyor diyo, bide acacak gibi oluyor sag altta hep ama ııh Sayfa Görüntülenemiyor. boylede girmiyor heryere, neyapicam nasi kurtulucam ben bu sayfa goruntulenemiyorlardan, tesekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wgenzo -- 27 Ağustos 2010; 22:32:29 >

• dns felan uğraşmadan önce telekomu arayıp hattında problem olup olmadığını öğren bence. Şayet yoksa modeme reset atıp bilgileri tekrar gir.
  • dediğini anlayamadım @Kara_Halil, biri konuyu acıp yardımcı olur mu..
  • Tam bende yeni konu açacaktımki arkaaşın anlattı sorunun bir benzerini de ben yaşıyorum bu günden beri facebook a giremiyorum 3 ayrı bilgisayarda deneim sizler face e girebiliyormusnuz peki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi med_cezir91 -- 27 Ağustos 2010; 22:53:04 >
  • evet girebiliyorum ben
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS4 internet sorunu
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.