Şimdi Ara

İnternet Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar lol oynarken bilgisayarin neti ve ve evdeki bütün nete bağli cihazlarin netleri yavaşliyor sürekli kopuyor fakat masaüstünde oynarken bu sorunu yaşıyorum evdeki laptopta gayet sağlikli bir şekildi oynamaktayim sizce sorun lol denmi kaynaklidir yoksa benim masaüstündenmi...

5-10 dakika aralıklarla netimde kopmalar başliyor buda oyun zevkimin içine ediyor sizin bir tavsiyeniz bir çözümünüz varsa lütfen yardımcı olun

• wirelees le baglanıyorsan sorun ondan olabılır ben modeme kablo ıle baglanmadıgım zamanlarda ping im 80 90 olsa dahi cok fazla kopma yaşıyorum.
  • Bende böyle bir sorunla karşılaşmıştım.Nasıl çözdüğümü hatırlamıyorum tam olarak.Muhtemelen Pando Media Booster'ı kaldırınca oda olmazsa repair yapınca düzelmiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kinganku

Bende böyle bir sorunla karşılaşmıştım.Nasıl çözdüğümü hatırlamıyorum tam olarak.Muhtemelen Pando Media Booster'ı kaldırınca oda olmazsa repair yapınca düzelmiştir.

Daha 1-2 gün önce sildiğimi hatirlar gibiyim boosteri nasil geldi geri çözemedim neyse şimdilik repair yapiyorum geçmez ise başka çözümlere yöneleceğim bu arada sağol
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS4 internet sorunu
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.