Şimdi Ara

İnternet sürekli gidip geliyor fakat normalde sabit PS4 !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar PS4 De internetim sürekli gidiyor ve gelmesi için ayarlar > ağ > İnternet bağlantısı Testi
    PlayStation Network bağlantısı : Bağlı
    yazınca internet geri geliyor fakat 1 - 2 dakika sonra tekrar geri gidiyor
    -Oyun indirmekte sorun çekiyorum
    -LAN Kablosu ile bağlamama imkan Yok
    Fortnite falan online oyunlara girince internet gitmiyor yada sadece oyunda internet var ps4 yine bağlı dğeil
    işin ilginç olan tarafı nerdeyse her şey çalışıyor biri bana mesaj yazdığında görebiliyorum ama ona cevap yazmak için mesajlara tıkladığım zaman yükleme ekranında kalıyor
    psn ye de giremiyorum
    zaten LAN Kablosunu takamıyorum + madem takıcam Wi-Fi yi ne halt etmeye yaptılar
    Cihaz 20 günlük anca daha ilk taksiti ödenmedi be
    DualShock4 yere düştü o da ne alakası olcak ps4 herhangi bir zarar almadı sadece DualShock4 yere düştü

• Modemle cihazin arasindaki mesafe cok mu ? Eger coksa sinyal kaybi yasaniyor olabilir
  • Modeme reset atın , son çare olarak farklı bir modem ile deneyin veya satın alın.
  • Modemle cihaz arasında 1 oda fark var modeme reset atmayı denemedim ancak bişey farkettim dün başlattığım indirme kesilmeden 18gb olmuş bu gün
    galiba bu psn ye sürekli bağlı kalamıyor gibi birşey mesela uzaktan oynatma içinde geçerli bağlanamıyorum ps4 e sonra açıyorum ps4 ü internet bağlantısını tes et diyorum hepsi bağlı çıkınca uzaktan oynatmayla bağlanıyorum 1-2 dk sonra bağlantı yine kesiliyor ve dediğim gibi aslında belli başlı şeylerde kesinti oluyor geri kalanlar nedense çalışıyor mesela fortnite oynarken oyundan düştüğümü hiç görmedim şuana kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BukoReis28 -- 11 Temmuz 2019; 10:21:1 >
  • Lucky Luciano kullanıcısına yanıt
    1 Oda fark var fazla bir şey yok
  • Kablosuz olması başlı başına sıkıntı kablo uzatın halı altından geçirirsin.
  • Aynı sorun bende de var. Ps store giriş yaptığımda bekleme ekranında kalıyor. İnternet bağlantısını test et diyorum geliyor. Belli bir süre sonra yine gidiyor.Oyun indirmede veya online oyunda sıkıntı olmuyor. kablolu ya da kablosuz farketmiyor. İndirmede sıkıntı olmadığından çok önemsemedim
  • Bende geçen hafta ps4 pro aldım ve aynı bahsettiğiniz gibi evin internetinde bir sorun yok ama download ederken duraksıyor, “internet bağlantısını test et” diyince download devam ediyordu. (Kablo ile bağlı)
    Modeme reset attım, daha sonra hata süresi baya uzadı ve 1 kere aynı hatayı verdi. Akabinde nerdeyse 200 gb download yaptım hata vermedi.
    Belki psn de olan bir hata da olabilir.
  • Bunun dışında onlinenken , hiç kopma felan da olmadı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.