Şimdi Ara

İnternet Tarayıcı Hakkında Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar chrome kullanıyorum bilgisayarı çok kasıyor. flash player çöktü uyarısı veriyor. bir sayfaya giriyorum üstteki bağlantı döngüsü hiç durmuyor sürekli dönüyor. sayfayı aşağı yukarı bile zor hareket ettiriyorum. bazen çok kasılıyor zor kapatıyorum. kapattığımda makine 20-30 saniyede zor kendine geliyor. eklentileri devre dışı bırakmayı denedim olmadı. firefox da denedim sonuç pek değişmedi... bir önerisi olan yada makineyi kasmayacak tarayıcı önerileri olan varsa sevinirim...

Özellikler
    Pentium dual core 2.60 ghz. 2gb ram. geforce 9500gt

• quote:

Orijinalden alıntı: elebasi7102

Arkadaşlar chrome kullanıyorum bilgisayarı çok kasıyor. flash player çöktü uyarısı veriyor. bir sayfaya giriyorum üstteki bağlantı döngüsü hiç durmuyor sürekli dönüyor. sayfayı aşağı yukarı bile zor hareket ettiriyorum. bazen çok kasılıyor zor kapatıyorum. kapattığımda makine 20-30 saniyede zor kendine geliyor. eklentileri devre dışı bırakmayı denedim olmadı. firefox da denedim sonuç pek değişmedi... bir önerisi olan yada makineyi kasmayacak tarayıcı önerileri olan varsa sevinirim...

Özellikler
    Pentium dual core 2.60 ghz. 2gb ram. geforce 9500gt

Yandex
  • hocam o da aklıma geldi ama yandex de chrome tabanlı diye pek sıcak bakmadım ama deneyeceğim...
  • https://store.donanimhaber.com/ce/de/34/CEDE3408924E17EB2A3A481B04D6B918.jpg
    Şuna bakarak tarayıcı kullanabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  •  İnternet Tarayıcı Hakkında Yardım

işlemci ve ram ne kullanırsam kullanayım tavan yapıyor...
    yandexi de denedim o listeye göre chrome fena değil ama ne yapcam bilemedim. internette gezinemiyorum yaa. uzun süredir böyle. bizim bilgisayarın özellikleri teknolojiye yenik mi kalıyor acaba ? windows 7 kullanıyorum. XP ye dönüş mü yapsak ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elebasi7102 -- 19 Mayıs 2014; 12:36:01 >
  • opera denesene gerçekten hafif çok fazla ram yeiyor pek fazla özelliği yok ama hızlıdır kasmaz
  • Opera veya Maxthon deneyebilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • maxthon bayağı bir rahat çalışıyor. Teşekkürler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.