Şimdi Ara

İnternet tavsiyesi hk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba şimdi evimde süperonline fiber kullanıyorum ve memnunum fakat 1 aya yeni eve gececeğim oranın altyapısı süperonline olmadığı için sıkıntı tarife bulamıyorum

Türktelekom hipernet var diyor tariflerini araştırıyorum şuanda..

Vodafone baktım
    50 mbps ilk 6 ay 59 tl sonraki 18 ay 118 tl ve aylık 10 tl modem diyor
    35 mbps ilk 6 ay 54 sonraki 18 ay 108 tl be aylık 10 tl modem ücreti yazıyor..

Kablo net yok taşınacağım yerde..

Nedense diğer sağlayacalara güvenemiyorum turknet milenicom kullanıp memnun olan mutlaka vardır ama Türknet 75 mbps için 100 tl diyor
    Millenicom 75 mbps için 105 tl diyor taahhütsüz..

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• TurkNet kötü değil, sadece sizler bu forumlarda dolaşırken türkneti kötüleyenlere çok denk geliyorsunuz. Ben ve arkadaşlarım kullanıyoruz bir sorun yaşamıyoruz.

• Turktelekom için online başvuru oluşturmaya girdim ne önerecek diye
    50 mbps 110 tl + 10 tl modem kampanyasını sundu

• Şimdi aklıma takılan hepsi turktelekom altyapısı kullanıyor turktelekomun max 50 verebildiği yerde diğer sağlayıcılar nasıl 75 verebiliyor

• Birde netgalaksi yi incele

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternet tavsiyesi hk

• Ne seçerseniz seçin. ama en önemli kısmı mutlaka Taahhütsüz olanını seçin.. Beğenmezseni basarsınız tekmeyi hop başka taahhütsüz firmaya. GibirNET TurkNET FixNET Netgalaksi Milenicom TBT ve diğerleri. Ama mutlaka deneyin. Maddi yönden kaybınız değil kazancınız olacak. Ön yargılı olmayın deneyin.

Sırası ile BiRi internet Fixnet Turknet GibirNET tekrar TurkNET kullandım hiç sıkıntı çekmedim. Gezinme sebebi 3 kuruşda olsa hangisi hesaplı ise ona geçtim. Hiç biri babamın oğlu değil. İşime geleni kullanırım. İsteğim zaman değişiklik yaparım. Nasıl? Çünkü taahhüt vemiyorum. Patron benim. Taahhüt verdiğiniz zaman 24 ay köle oluyorsunuz. Baş kaldırıp ayrılmaya çalıştığınızda size hemen 2000TL civarları bir sopa çıkarıyorlar. Sizde eli mahküm boyun eğiyorsunuz. Yada sopayı gördüğünüz için süper harika hizmet değip Taahhütsüz firmalar göre daha fazla ücret verip Süper kalite hizmet alıyorum diye avunmaya çalışıyorsunuz.

Taahütsüz firmaları deneyin derim. Seçim sizin elbette..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İnternet tavsiyesi
    3 gün önce açıldı
    İnternet tavsiyesi
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Diridiri06 kullanıcısına yanıt
    Aynı 73 mbps hız veriyor turktelekom ve vodafone maks 50 mbps hız verirken diğer hangi sağlayıcıya baksam 73 mbps veriyor..bşr araştırayım bakalım teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bcakirr -- 9 Kasım 2021; 23:26:8 >
  • mehmet_alp M kullanıcısına yanıt
    Aslında haklısınız taahhütsüz bir firmaya geçip deneyip eğer olmadı dersem başka firmaya geçebilirim onu denerim ama baktığım kadarıyla hepsi 73mbps diyor yani bu belli hepsi ortalama aynı fiyat önemli olan en iyi destek hizmet hangisinde ona bakmak lazım teşekkürler yorumlarınız için..

• Rica ederim kardeşim

• bcakirr B kullanıcısına yanıt

Hocam o sorgular tahmini sonuçta bana 60 mbps gösteriyor ama benim hat değerlerim iyi olduğu için türk.net 100 mbps veriyor.

• İnternet tavsiyesi hkteknoloji haberleri - shiftdelete.net
    Evde sınırsız internet fiyatları - 2021 güncel paketler
    https://shiftdelete.net/evde-sinirsiz-internet-fiyatlari-2021-guncel-paketler
  • dostum 6 ayda bir hangi tarife nerede ucuzsa oraya geçiyorum ben çünkü 6 aylık indirimler şeklinde oluyor genelde ismi duyulmamış vs.. hiç takmıyorum sıkıntı olmuyor türk telekom ne ise diğerleride aynı çünkü çoğu zaten türktelekom alt yapısını kullanıyor sıkıntı olsa bile türk telekoma bildiriyorlar onlar hallediyor kaldıki sıkıntı çok nadir oluyor taahhütsüz tarifeleri seçiyorum mesela geçiş yaptıklarımdan bazıları türk net,türk telekom ,net galaksi ,gıbır net vs..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.